http://www.myideakini.com/2276549.txt

Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan

Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan

Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan| Alhamdulillah giveaway MYiDEAKiNi Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita berjalan lancar seperti yang di jadualkan. Walaupun saingan terhadap penyertaan dimana blogger wanita mendominasi berbanding blogger lelaki. Dimanakah blogger lelaki? Hmmm....Tak siapa yang tahu!

PESERTA BLOGLIST LELAKI PESERTA BLOGLIST WANITA
1-http://jmbelog.blogspot.my/ 1-http://akukaudansesuatu.blogspot.my/
2-http://jomkliksini.blogspot.my/ 2-http://blognabihah.blogspot.my/
3-http://mselim3.blogspot.my/ 3-http://perducinta.blogspot.my/
4-http://www.kennymerligal.com/ 4-http://www.sheilainspire.com/
5-http://www.astrallusionarc.com/ 5-http://adna2029.blogspot.my/
6-http://budakbandunglaici.blogspot.my/ 6-http://www.aimisyahirah.com/
7-http://www.azlanbahar.com/ 7-http://www.kisahpondokkecil.com/
8-http://ceritasiennor.blogspot.my/
9-http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
10-http://www.linazlina.com/
11-http://www.kakgojes.com/
12-http://jombercontest.blogspot.my/
13-http://penselduabee.blogspot.my/
14-http://rianalittlecuties.blogspot.my/
15-http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/
16-http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/
17-http://umikasum.blogspot.com/
18-http://itsmelyya.blogspot.my/
19-http://merosnordn.blogspot.my/
20-http://twittykingdom.blogspot.my/
21-http://huhahuhajerr.blogspot.my/
22-http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
23-http://www.cahayacinta.com/
24-http://mk-collections.blogspot.com/
25-http://mrsablogstori.blogspot.com/
26-http://ceritaakulahh.blogspot.my/
27-http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/
28-http://fiazdiary.blogspot.my/
29-http://sebabakusabrina.blogspot.com/
30-http://nadhirahyasmin.blogspot.my/
31-http://littlesnorlax.blogspot.my/

BLOGLIST LELAKI PILIHAN SEHINGGA JUN 2016 ADALAH:

Random Sequence Generator

Here is your sequence:
7 <---No.1
1 <---No.2
5 <---No.3
2 <---No.4
6 <---No.5
4
3
Timestamp: 2015-12-08 00:07:00 UTC


BLOGLIST WANITA PILIHAN SEHINGGA JUN 2016 ADALAH:

Random Sequence Generator

Here is your sequence:
26 <---No.1
 5 <---No.2
 3 <---No.3
16 <---No.4
 4 <---No.5
14
 2
23
 6
28
 7
18
31
19
 1
25
29
13
12
22
20
30
24
10
17
21
11
 9
27
 8
15
Timestamp: 2015-12-08 00:07:31 UTC

Kepada bloglist yang terpilih, sila e-mailkan ke tebushadiah@myideakini.com maklumat anda seperti berikut:
  • Subjek/ tahuk email: MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita
  • No.peserta:
  • Link url blog:
  • Kategori Bloglist:
  • Nama Bank:
  • No.Bank Akaun:
  • Nama Penuh Akaun Bank:
  • No.Telefon/ whatsapp:
  • ***Untuk mempercepatkan proses transaksi, diutamakan akaun maybank atau CIMB.
MYiDEAKiNi ucapkan TAHNIAH kepada bloglist yang terpilih. Seperti yang di janjikan, bloglist terpilih ini akan disenarai hanya selama 6 BULAN sahaja dan akan buat pemilihan semula selepas 6 bulan nanti. TAHNIAH SEKALI LAGI!

COMMENTS

BLOGGER: 38
  1. Replies
    1. Tahniah juga buat Sha dhira sbb sudi memeriahkan suasana...In Shaa Allah ada rezeki nanti.. :-D

      Delete
  2. alhamdulillah rezeki di sini dh hantaq detail

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH!...Urusan Transaksi telahpun berjaya di buat, sila semak email yer...Terima kasih.. :-D

      Delete
  3. Alhamdulillah no 26 ! :) Giveaway pertama setelah lama dah tak join. hihi.. thanks Myideakini :D congrats juga pd yg lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH!...Urusan Transaksi telahpun berjaya di buat, sila semak email yer...Terima kasih.. :-D

      Delete
  4. Alhamdulillah...rezeki cik akak...
    Cik akak dah email detail...nanti ada terkurang detail. wasap cik akak je

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH!...Urusan Transaksi telahpun berjaya di buat, sila semak email yer...Terima kasih.. :-D

      Delete
  5. Replies
    1. TAHNIAH!...Sila submit detail yer...Terima kasih.. :-D

      Delete
  6. Alhamdulillah....tahniah kepada yang berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH!...Urusan Transaksi telahpun berjaya di buat, sila semak email yer...Terima kasih.. :-D

      Delete
    2. ok...sudah tuan... :-)
      next buat lah lgi...hehe

      Delete
  7. tahniah..


    http://macammacamcite.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga kepada bloggers yang sudi singgah komen blog MYiDEAKiNi....

      Delete
  8. Replies
    1. Tahniah juga buat Ms.Kejupenyet sbb memeriahkan suasana giveaway MYiDEAKiNi... :-D

      Delete
  9. Subhanallah tahniah semua yang berjaya...alhamdulillah terima kasih ye...

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua, maklumat dah dihantar tadi :-)

    ReplyDelete
  11. ALHAMDULILLAH.
    http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/jm-terpilih-myideakinicom-random-rm200.html
    DAH HANTAR DETAILS...

    ReplyDelete
  12. Terpilih ke haha ? details dah email , thanks yee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba tengok balik pemilihan tu yer...Jangan keliru plak.... :-D

      Delete
  13. Replies
    1. TAHNIAH juga buat cik Riana sebab sudi memeriahkan suasana giveaway MYiDEAKiNi... :-D

      Delete
  14. tahniah buat yg berjaya...yg tak berjaya cuba lagi d masa akan dtg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAHNIAH juga buat Kak Gojes yang sudi memeriahkan giveaway MYiDEAKiNi... TAHNIAH sekali lagi...

      Delete
  15. wah.. dah keluar ye.. tahniah buat yg berjaya.. xde rezeki kali ni..melepas 6 bulan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah ada rezeki tu nanti....Nanti join & support la yer... :-D

      Delete
  16. tahniah Azizi...penganjuran yang best...

    ReplyDelete

[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan
Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan
Giveaway Tamat, Senarai dan Keputusan Pemilihan
https://1.bp.blogspot.com/-pj0Cz6F0faM/VmRxsdORVgI/AAAAAAAAKnQ/t3XRx09E0pc/s200/Fotolia_77976474_XS.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-pj0Cz6F0faM/VmRxsdORVgI/AAAAAAAAKnQ/t3XRx09E0pc/s72-c/Fotolia_77976474_XS.jpg
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2015/12/giveaway-tamat-senarai-dan-keputusan.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2015/12/giveaway-tamat-senarai-dan-keputusan.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy