http://www.myideakini.com/2276549.txt

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 | Sudah 3 hari rasanya tidak update artikel baru memandangkan ketika itu berada di kampung dan signal pun cukup-cukup makan sahaja. Apatah lagi untuk menonton video melalui laman youtube lagi le internet lembab macam siput...hehehe..oklah fullstop! Satu lagi segmen yang di anjurkan oleh seorang blogger Hasrul Hassan yang dikenali dan di segani, bukan calang-calang blogger yer.

Ingin memiliki domain percuma? Baca ini: Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015

Sebelum meneruskan mukkadimah artikel yang panjang, dengan IzinNya, MYiDEAKiNi memperkenalkan diri terlebih dahulu, MYiDEAKiNi adalah nama blog yang mempunyai 3 konsep iaitu "MY"= diri penulis blog, "iDEA"= idea-idea baru dan pendapat mengenai apa jua teknologi komputer dan sebagainya, "KiNi"= Mengikut peredaran zaman & teknologi terkini. Jadi apabila di gabungkan menjadi satu perkataan "MYiDEAKiNi" maka disinilah ianya bermula. Bermula dengan tips SEO, tips penggunaan teknologi, tutorial, perkongsian, pendapat, pandangan dan pengalaman dalam apa sahaja yang di alami oleh diri penulis. Selain itu, MYiDEAKiNi juga mempunyai impian seperti blogger yang sudah di kenali ramai di alam maya atau nyata. Bukan untuk glamour, tetapi cukuplah dengan ilmu-ilmu yang di kongsikan di praktiskan sebaiknya oleh blogger-blogger baru dalam dunia berblogging.


Target blog MYiDEAKiNi untuk 2016 ini adalah ingin mempertingkatkan lagi teknik-teknik SEO melalui gaya penulisan masa kini yang versatile. Selain itu seronok juga untuk blog ini menyertai mana-mana kontest SEO yang di anjurkan oleh mana-mana pihak yang berkaitan. Dan disinilah MYiDEAKiNi boleh menilaikan tahap keberkesanan dalam ilmu-ilmu SEO yang ada pada blog MYiDEAKiNi.com. Sekian...






COMMENTS

BLOGGER: 35
  1. Moga berjaya...PC pun dah join juga....

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Hai.singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai juga...Nanti balas kunjungan MYiDEAKiNi yer... :)

      Delete
  4. Hai.. selamat bersegmen and good luck. Dah follow ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai... selamat bersegmen juga... Good luck you too :)

      Delete
  5. Bagus juga ni....good luck yaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih....Bersaing secara sihat dalam blogging segmen...Good luck too... :p

      Delete
  6. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...mudah-mudahan di beri ilmu yang baru juga yer :)

      Delete
  8. jalan-jalan sini..dah follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALhamdulah...tunggu balas kunjungan dari MYiDEAKiNi yer :)

      Delete
  10. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow #385
    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah blog MYiDEAKiNi...tunggu balas kunjungan yer :)

      Delete
  12. salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhwah blogger. Terima kasih sudi singgah & komen di blog MYiDEAKiNi ^_^

      Delete
  13. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. salam ukhwah.. terima kasih sudi singgah & follow :)

      Delete
  14. Saya pun dari segmen yang sama..salam kenal :)

    Sudi2 melawat.. http://www.omydroid.net/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenalan juga yer... Terima kasih sudi komen...tunggu balas kunjungan dari MYiDEAKiNi nanti :)

      Delete


[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
http://3.bp.blogspot.com/-YfIp1q9cJhM/VoX2HwskS0I/AAAAAAAAF1g/i1OyviIb1EU/s200/segmen-tahun-2016-jom-tambah-follower.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-YfIp1q9cJhM/VoX2HwskS0I/AAAAAAAAF1g/i1OyviIb1EU/s72-c/segmen-tahun-2016-jom-tambah-follower.jpg
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy