http://www.myideakini.com/2276549.txt

New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah

New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah

New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah | Assalamualaikum SAHABAT blogger yang dikasihi, satu lagi giveaway yang di anjurkan oleh blogger Yan untuk tahun 2016. Menurut beliau, ingin mencari 5 Pemenang yang bertuah untuk diberi hadiah dimana pemenang akan di undi secara random dengan menggunakan aplikasi web Random.Org supaya ianya berlaku adil dan saksama. menurut beliau lagi, GA ini di buat kerana menyambut hari ulang tahun yang ke-18 (teka ajer pun...jangan mare yer). Untuk memeriahkan giveaway, apa kata anda join! MYiDEAKiNi dahpun join juga! Apa-apapun MYiDEAKiNi dengan hati terbukan mengucapkan Selamat Menyambut Hari Lahir, Semoga di permudahkan segala urusan bagi tahun 2016 ini yer...
Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini sangatlah mudah.my... Baca syarat-syarat mudah dibawa ini yer:



GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

COMMENTS

BLOGGER: 8
  1. Salammm haiiiii tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...Handsome DP Aisyah...hehehe minat dengan artis tu yer :)... Tunggu balas kunjungan MYiDEAKiNi nanti yer ;)

      Delete
  3. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita

    ReplyDelete
  4. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete


[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah
New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah
New Year Giveaway 2016 By Izyan Athirah
http://3.bp.blogspot.com/-HpMphH8Mwq8/VotAHjumS8I/AAAAAAAARaw/c1pD7l0B17I/s200/r.png
http://3.bp.blogspot.com/-HpMphH8Mwq8/VotAHjumS8I/AAAAAAAARaw/c1pD7l0B17I/s72-c/r.png
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy