http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

Kerja Anda Akan Lebih Mudah Jika Ada Jenama Emboss!

Mudah Jika Ada Jenama Emboss Multi 5 USB Power Center ianya sangat pantas mengecas semula device seperti telefon pintar, powerbank dan sebagainya.

mudah jika ada ini
Kerja Anda Akan Lebih Mudah Jika Ada Jenama Emboss!

Mudah jika ada Jenama Emboss dengan fungsi dan keberkesanan alat peranti (device) dalam setiap pekerjaan anda. Jadi inilah peluang untuk MYiDEAKiNi kongsikan malah anda juga boleh beli alat peranti ini dengan MYiDEAKiNi dengan harga RM128.00 tidak termasuk kos penghantaran yang ditanggung sepenuhnya oleh pembeli dimana dalam Malaysia cuma RM10.00, manakala Sabah dan Sarawak akan dikenakan sebanyak RM20.00. Sangat berpuas hati dengan alat peranti (device) ini.

Alat peranti yang di maksudkan adalah Emboss Multi 5 USB Power Center dimana ianya sangat pantas mengecas semula device seperti telefon pintar, powerbank dan sebagainya. Jaminan warranti 1 tahun oleh pengeluar device ini jika ianya tidak berfungsi mengecas. Anda boleh pulangkan kembali kepada MYiDEAKiNi untuk digantikan kepada yang lain. In Shaa Allah anda akan berpuas hati dengan device ini dan MYiDEAKiNi akan kongsikan beberapa pengguna testimoni yang telah menggunakan device ini. Sangat berbaloi dan harga mampu milik.

Berikut adalah spesifikasi dan mudah jika ada Jenama Emboss ini bagi alat peranti Multi 5 USB Power Center
  • [accordion]
    • Rintangan Api
      • Alat peranti ini di rekabentuk dari bahan rintangan api ketika berlakunya kebakaran dalam suhu yang tinggi. Ianya adalah alat peranti berkualiti, praktikal dan cantik.
    • Cepat Mengecas
      • Dengan menggunakan cip pengesanan pintar USB untuk mengecas alat peranti anda dengan cepat. Ianya juga mengesan akses peralatan semasa mengecas berlebihan secara automatik
    • Kepelbagaian Fungsi
      • Berfungsi untuk semua jenis peralatan digital seperti iphone, ipad, tablet, telefon bimbit, kamera digital, mp3, mp4 dan sebagainya. Dapat mengecas 5 peralatan peranti digital masa yang sama.
    • Maksimum Output
      • Menggunakan pengesan cip pengecas USB, output maksimum ialah 5V 2.4A
    • Perlindungan Yang Berlebihan (overload)
      • Alat peranti ini direkabentuk dengan voltan perlindungan, lebih tenaga elektrik dan ianya boleh melindungi peralatan pengecasan dan peranti digital lain.

Testimonial
Encik Low, KL: "No worry, everytime i go travel, will bring this (Multi 5 USB Power Center) because 1 unit can charge my hp, wife & kid's hp. No need take 1 unit adpter for 1 device. Also in my office place, put 4 cable to charge device at the same time. Can charge phone, ipaq etc. So awesome! Recommend to you all need to buy this device"
Encik Alim, JB: "Saya ada 3 device tapi ketiga-tiga tu saya guna setiap satu plug untuk adopter ketiga-tiga device yang saya ada. Apabila di perkenalkan dengan device ini dari Encik Azizi sendiri, saya tidak perlu lagi guna banyak plug, guna satu device ni pun dah cukup. Jimat plug saya...Saya berterima kasih banyak pada Encik Azizi"
Encik Zul, Puchong: "Mudah Jika ada Jenama Emboos dan mudah dibawa kemana-mana sahaja, lagipun harga pun takdelah mahal, mampu dimiliki setiap orang. Sangat berkualiti dan jaminan waranti 1 tahun berbanding saya beli di luar sana belum tentu yang original. Sekarang saya tidak perlu bawa mana-mana adopter hp cuma hanya bawa device ni saja"
Cik Khatijah, Melaka: "Sangat ringan dan boleh simpan dalam beg tangan saya memandangkan saya ni mempunyai banyak device. Biasalah bisnes perlukan banyak device, yer tak? Tapi bila saya google untuk cari apa jalan penyelesaian saya untuk cari device yang pelbagai fungi, so saya terbaca blog MYiDEAKiNi ni tentang device yang diperkenalkan. Saya tengok harga mampu milik dan terus WhatsApp En.Azizi dengan device ini. Akhirnya saya tidak perlu bawa banyak adopter lagi, cuma bawa device ni jer. Saya rekomen pada yang lain sebab ianya mudah jika ada, patut kena ada satu device ni. Keperluan untuk semua"
Encik Asmawi, Terengganu: "Bila dah ada device ni senang kerja saya, boleh cas hp saya dan isteri dalam masa yang sama. Takde susah-susah nak guna 2 plug dalam satu masa. In Sha Allah, boleh promote pada kawan-kawan saya yang lain. Harga mampu milik dan jaminan 100%!"
Puan Zarina, Kelantan: "Ambo ni tahu beli jer dan guno pakai jah. Tapi bila dah guna device ni cepat pulak hp ambo di cas sama macam guna adopter hp hok original. Pulok tu husband ambo pun boleh guno alat pengecas ni jugok. Dok perlu risau doh bila terlebih masa, sebab apo, device ni automatic off cas dan selamat digunakan.
Cara Mudah Jika Ada Jenama Emboss?
Bagi anda yang berminat atau menempah untuk memiliki device ini, boleh whatsaApp direct MYiDEAKiNi di: http://www.wasap.my/+60172041096/Multi5USBPowerCenterCharger. In Shaa Allah, jika sudah dapat bayaran dari anda, device ini akan di hantar dengan menggunakan servis pos ke alamat yang diberikan, cuma kos penghantaran akan di tanggung sepenuhnya oleh anda sendiri.


mudah jika ada ini
Kesimpulan
Setakat ini pengguna yang telah menggunakan ini mengatakan ianya sangat berbaloi dan selamat di gunakan. Jadi anda bila lagi untuk memilikinya sendiri sama ada di pejabat mahupun di rumah. Anda sudah jimat plug dan device ini mampu mengecas 5 device dalam satu masa. Ianya selamat digunakan dan mudah dibawa kemana-mana sahaja. Pastikan anda membeli device yang selamat dan original.

Salah seorang pengguna MYiDEAKiNi sempat mengambil gambar dan berkongsi di whatsApp MYiDEAKiNi. Device ini diletakkan di pejabat beliau untuk memudahkan beliau mengecas 5 device sekaligus dalam satu masa. Sangat seronok jika dapat bantu dan kongsi pada sesiapa yang memerlukan walaupun alat mengecas sudah menjadi satu alatan keperluan seharian. Tanpa mengecas, anda mungkin tidak dapat dihubungi atau berhubung dengan kawan-kawan yang lain kerana bateri about to die...Terima kasih kepada yang membeli dan menjadi testomini untuk device ini dari MYiDEAKiNi. Anda bila lagi?

COMMENTS

BLOGGER
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,2,blog,17,blog review,16,blogger,33,bloggers,30,bloglist,9,blogspot,20,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,1,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,78,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,11,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Kerja Anda Akan Lebih Mudah Jika Ada Jenama Emboss!
Kerja Anda Akan Lebih Mudah Jika Ada Jenama Emboss!
Mudah Jika Ada Jenama Emboss Multi 5 USB Power Center ianya sangat pantas mengecas semula device seperti telefon pintar, powerbank dan sebagainya.
https://4.bp.blogspot.com/-0yGr6v-K00Y/WXHDFa1DwjI/AAAAAAAANIM/ZkHBYsNCG2w7xhUyzzHWe2zl1mRX40DgwCLcBGAs/s320/Multi%2B5USB%2BPower%2BCenter-1.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-0yGr6v-K00Y/WXHDFa1DwjI/AAAAAAAANIM/ZkHBYsNCG2w7xhUyzzHWe2zl1mRX40DgwCLcBGAs/s72-c/Multi%2B5USB%2BPower%2BCenter-1.jpg
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2017/07/kerja-anda-akan-lebih-mudah-jika-ada-jenama-emboss.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2017/07/kerja-anda-akan-lebih-mudah-jika-ada-jenama-emboss.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy