http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[INFO] Dari Blogspot ke Dot Com

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan... Begitu cepatnya masa berjalan..ye tak? MYideakini ingin berkongsi pendapat tentang perubahan yang...

Hazwan HairyAssalamualaikum dan Salam Ramadhan...

Begitu cepatnya masa berjalan..ye tak? MYideakini ingin berkongsi pendapat tentang perubahan yang anda sendiri ciptakan. Sebagai contohnya penggunaan blogspot ke dot com. Disini MYideakini kini bantu salah seorang follower yang asalknya menggunakan blogspot platform. Mengikut sumber yang dipercayai, beliau sudah bercita-cita lama untuk melakukan perubahan keatas blognya. Nak tahu siapa dia....Jom MYideakini cuba terjah blog beliau....
Dari blogspot ke dot com
http://fanomena.blogspot.com <-------> http://www.hazwanhairy.my
[cubalah klik mana-mana link tu ye, jangan terkejut ye... :-)]

Haaa tu dia....dah tahukan siapa orangnya kan? Mesti anda kenal dengan empunya blog ni kan? MYideakini masih belum berjumpa LIVE dengan beliau ni kerana terlalu kesibukan dengan kerja-kerja seharian. Nah tengoklah bukti komen yang ditinggalkan dalam entri ini >>>http://goo.gl/isf5w ..Dan masa yang sama beliau juga boleh menggunakan domain email seperti ini >>>email@hazwanhairy.com... Kelassss tak? Mestilah kelassss kan sebab dah guna domain email sendiri. Inilah masanya untuk tingkatkan trafik domain sendiri ye... :-)

MYideakini bantu beliau dalam merealisasikan impiannya. Tidak salahkan kalau tolong menolong antara satu sama lain walaupun belum kenal dan hanya kenal dalam alam maya. Inilah impian MYideakini untuk membantu para bloggers dalam menyelesaikan masalah-masalah yang simple. Kalau dah terlalu teknikal tu kenalah tanya yang betul-betul pakar kan? MYideakini bukanlah pakar sangat masih dalam proses pembelajaran untuk mempertingkatkan ilmu didada khususnya dalam bidang IT. Tidak salah kalau kita mencuba dalam bidang yang lain, sebenarnya atas minat dan inisiatif MYideakini sendiri.

Disini MYideakini ingin mencari bloggers yang asalnya menggunakan blogspot ke dot com macam blogger diatas ini. Sempena bulan ramadhan yang mulia ini, MYideakini ingin membuat amal di alam maya ini. Insyaallah MYideakini akan review blog yang disenaraikan nanti untuk menambahkan lagi kenalan antara bloggers. Berminat untuk menyertai program amal ini, bolehlah tinggalkan diruang komen nanti.

Sila tinggalkan contoh komen seperti ini ye...
http://fanomena.blogspot.com <-----> http://www.hazwanhairy.my

Senarai bloggers yang menggunakan dot com
  1. http://mp3spark.blogspot.com <-----> http://www.fizgraphic.com
  2. http://transferfactor4lifestyle.blogspot.my <-----> www.transferfactor4lifestyle.com

Nota kaki: Hanya domain yang aktif sahaja dibenarkan menyertai entri ini. Terima kasih... :-)

P/S: Jom Sama-sama menambahkan lagi kenalan antara bloggers yang lain. Selamat beramal... :-). Anda bila lagi nak berhijrah ke dot com? Insyaallah MYideakini akan bantu mana yang mampu. Amin :-)

COMMENTS

BLOGGER: 12
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,4,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,80,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [INFO] Dari Blogspot ke Dot Com
[INFO] Dari Blogspot ke Dot Com
http://2.bp.blogspot.com/-qEI1X5zNQ0Q/T12AGDhqAPI/AAAAAAAACLc/1riBjC2C11E/s200/hairy%2Bheader%2Bblog%2Bbaru%25285%2529.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-qEI1X5zNQ0Q/T12AGDhqAPI/AAAAAAAACLc/1riBjC2C11E/s72-c/hairy%2Bheader%2Bblog%2Bbaru%25285%2529.jpg
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/07/info-dari-blogspot-ke-dot-com.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/07/info-dari-blogspot-ke-dot-com.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy