http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

Misi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya

Misi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya

Misi Pencarian Bloglist TamatMisi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya | Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, masih sempat lagi MYiDEAKiNi ingin ucapkan Selamat Tahun Baru kepada blogger yang menjayakan Segmen Misi Pencarian Bloglist Januari - Julai untuk tahun 2017 kerana baru sahaja menghabiskan cuti tahunan. Jadi faham-faham aje lah yer kalau dah cuti tu. Terlebih dahulu MYiDEAKiNi ingin memohon maaaf di atas kelewatan mengumumkan pemenang dan mungkin ada yang masih menantikan keputusan pemilihan dari MYiDEAKiNi, bukan? Apa-apa pun Alhamdulillah, dan inilah keputusan pemilihan Bloglist melalui Sistem Random.org.

[feature]Misi Pencarian Bloglist Tamat
Baca ini juga: Minyak Herba Asmak Penawar Asma

Berikut adalah blogger lelaki dan perempuan yang menyertai Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi.com: Jan 2017 - Julai 2017. Berikut adalah senarai blogger mengikut kod no masing-masing. Sila rujuk pada kod no anda.

BLOGER LELAKIBLOGGER PEREMPUAN
1-http://tujuhpetak.blogspot.my/1-https://anumkhairil.blogspot.my
2-http://www.ceritaejoy.com/2-http://starlavenderluna.blogspot.my/
3-http://www.safirulamar.com/3-http://thezafirahnazri.blogspot.my/
4-http://at-tarmizi.blogspot.my/4-http://the-fadedd.blogspot.my/
5-http://penggaliilmudunia.blogspot.my/5-http://miamorzafirah.blogspot.my/
6-http://www.abejaq.com/6-http://dhia-manja.blogspot.my/
7-http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/7-http://nusha1706.blogspot.my/

8-http://gajahkepeng.blogspot.my/

9-http://perempuanrongak.blogspot.my/

10-http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my/

11-http://jombercontest.blogspot.my/

12-http://ciksiti23.blogspot.my/

13-http://sovitamin.com/

14-http://adna2029.blogspot.my/

15-http://frrhnd.blogspot.my/

16-http://aimanziyad.blogspot.my/

17-http://www.linazlina.com/

18-http://www.sheilainspire.com/

19-http://www.leaazleeya.com/

20-http://akuchentacamera.blogspot.my/

21-http://ladyofphilotherianism.blogspot.com/

22-http://radenotion.blogspot.com/

23-http://www.syuhadasalleh.my/

24-http://www.sayidahnapisah.com/

25-http://realsviors.blogspot.my/

26-http://be-readers.blogspot.com/

27-http://www.huhahuhajerr.com/

28-http://namaakufazahirah.blogspot.my/

29-http://afifahaddnan.blogspot.my/

30-http://cikdylah.blogspot.my/

31-http://www.nooratikahramli.com/

32-http://itsmelyya.blogspot.com/

33-http://www.syuhadasalleh.my/



keputusan pilihan bloglist
KEPUTUSAN PEMILIHAN BLOGLIST MYiDEAKiNi.COM

Berikut adalah 5 pilihan blogger lelaki dari 7 penyertaan melalui sistem Random.org mengikut kod nombor yang tertera.
5 blogger Lelaki Pilihan


  1. 5-http://penggaliilmudunia.blogspot.my/
  2. 3-http://www.safirulamar.com/
  3. 7-http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/
  4. 2-http://www.ceritaejoy.com/
  5. 4-http://at-tarmizi.blogspot.my/
  6. 1-http://tujuhpetak.blogspot.my/
  7. 6-http://www.abejaq.com/





Berikut adalah 5 pilihan blogger perempuan dari 33 penyertaan melalui sistem Random.org mengikut kod nombor yang tertera.
5 blogger Wanita Pilihan
  1. 02-http://starlavenderluna.blogspot.my/
  2. 28-http://namaakufazahirah.blogspot.my/
  3. 12-http://ciksiti23.blogspot.my/
  4. 24-http://www.sayidahnapisah.com/
  5. 31-http://www.nooratikahramli.com/
  6. 03-http://thezafirahnazri.blogspot.my/
  7. 21-http://ladyofphilotherianism.blogspot.com/
  8. 09-http://perempuanrongak.blogspot.my/
  9. 07-http://nusha1706.blogspot.my/
  10. 23-http://www.syuhadasalleh.my/
  11. 27-http://www.huhahuhajerr.com/
  12. 08-http://gajahkepeng.blogspot.my/
  13. 05-http://miamorzafirah.blogspot.my/
  14. 19-http://www.leaazleeya.com/
  15. 10-http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my/
  16. 04-http://the-fadedd.blogspot.my/
  17. 25-http://realsviors.blogspot.my/
  18. 18-http://www.sheilainspire.com/
  19. 15-;http://frrhnd.blogspot.my/
  20. 26-http://be-readers.blogspot.com/
  21. 22-http://radenotion.blogspot.com/
  22. 13-http://sovitamin.com/
  23. 01-https://anumkhairil.blogspot.my/
  24. 11-http://jombercontest.blogspot.my/
  25. 14-http://adna2029.blogspot.my/
  26. 20-http://akuchentacamera.blogspot.my/
  27. 16-http://aimanziyad.blogspot.my/
  28. 33-http://www.syuhadasalleh.my/
  29. 30-http://cikdylah.blogspot.my/
  30. 32-ahttp://itsmelyya.blogspot.com/
  31. 17-http://www.linazlina.com/
  32. 29-http://afifahaddnan.blogspot.my/
  33. 06-http://dhia-manja.blogspot.my/

Tahniah sekali lagi! Keputusan adalah berdasarkan pemilihan dari sistem www.random.org. Kepada peserta blogger lelaki dan perempuan yang terpilih seperti yang diwarnakan, sila tebus top up mengikut kaedah seperti berikut:
<TEBUS TOP UP> <BLOGGER URL> <JANTINA> <PREPAID TELKO & NO H/P> <NO. KOD BLOGGER> dan email ke tebushadiah@myideakini.com

CONTOH:
TEBUS TOP UP www.myideakini.com Lelaki Maxis 0121234567 02 dan email ke tebushadiah@myideakini.com

Sila tebus hadiah anda sebelum 8 Januari 2017, jika tidak hadiah anda akan di agihkan kepada nombor pemilihan berikutnya. Kerjasama anda amatlah di hargai.

COMMENTS

BLOGGER: 19
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,5,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,matawang digital,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wang kripto,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Misi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya
Misi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya
Misi Pencarian Bloglist Tamat Dan Keputusannya
https://4.bp.blogspot.com/-r4eHO8X1Ip4/WG3wTSGOPEI/AAAAAAAAMrE/MSTKL7DNUs0RAm4AzZdjAFAPTCQC6-o_wCLcB/s200/Misi-Pencarian-Bloglist-Tamat.gif
https://4.bp.blogspot.com/-r4eHO8X1Ip4/WG3wTSGOPEI/AAAAAAAAMrE/MSTKL7DNUs0RAm4AzZdjAFAPTCQC6-o_wCLcB/s72-c/Misi-Pencarian-Bloglist-Tamat.gif
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2017/01/misi-pencarian-bloglist-tamat.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2017/01/misi-pencarian-bloglist-tamat.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy