http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata!

Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata!

Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata | Huh..mengeluh seketika kerana sudah lama untuk MYiDEAKiNi review blog beliau ini tetapi apakan daya tangan MYiDEAKiNi cuba mempunyai 2 belah sahaja.  Dan akhirnya dapatlah merealisasikan review blog beliau ini.


Syukur alhamdulillah, setakat ini kali-3 menerima hadiah giveaway dari blogger. Terima kasih blogger ash-tsukidate.blogspot.my. Nak sebut nama blog ni pun rasanya berbelit lidah dibuatnya...hehehe..Jangan marah..Manja Qaseh...lalalala. Dah mula melalut MYiDEAKiNi yer..

Oklah MYiDEAKiNi teruskan penulisan review blog beliau ini. Asalnya MYiDEAKiNi join giveaway yang dianjurkan oleh www.encikkidal.com dan salah satu penaja adalah beliau sendiri iaitu "Customade Calendar". Boleh baca artikel ini juga yer: First GiveAway by Encik Kidal

Ini adalah hasil kerjatangan yang sangat kreatif dari beliau sebelum MYiDEAKiNi meneruskan lagi celoteh yang tiada penghujungnya...hehehe

     

      

      

     



 Review Blog: Ash-tsukidate.blogspot.my


Header yang ringkas dan mudah difahami. Jelas dengan apa yang ingin cuba di sampaikan oleh beliau dalam penulisannya. Beliau adalah blogger bernama Siti Sorfiena Suzainye. Seorang photographer dan masih seorang pelajar. Apa yang MYiDEAKiNi boleh nilaikan ialah:

  • Seorang blogger yang sangat kreatif
  • Bertanggungjawab, jujur dan amanah dengan tugasan yang diberi
  • Baik dan Pemalu dan penyabar orangnya (rasanyalah....)
  • Rajin mencari duit melalui online dengan skil dan kreativiti yang ada
Kenapa dengan tajuk artikel "Jangan Pandang Dua belah Mata!"? Nak tahu ke? Uols boleh tengok sendiri. Terpancar sinaran mata beliau ini walaupun di tutup dengan hijab... <------- | Tengoklah sebelah ini. Percaya tak? 

Selain itu, beliau mempunyai 752 follower yang setia di Google Friend Connect. Yang masih belum menjadi follower tu...uols bila lagi? Sila lah follow yer...Nak tahu lebih lanjut tentang beliau ini, bolehlah bertanya sendiri nanti yer...

Sebagai penghargaan dan ucapan ribuan terima kasih, diatas usaha murni dan hasil kreativiti beliau ini, MYiDEAKiNi lampirkan sijil REVIEW khas untuk di letakkan diruangan sidebar blog beliau....Amik tau penat buat sijil ni...ahaks...

Sijil Review Khas blog ash-tsukidate.blogspot.my


P/S: Yang lain-lain tu kalau nak "Review Blogger Certificate" ni...rajin-rajin le komen di entri MYiDEAKiNi ye...Ahaks...Sekadar bersuka-ria dan tambahkan trafik followers yang lain.... :-)

COMMENTS

BLOGGER: 10
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,4,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,80,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata!
Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata!
Review Blog: Jangan Pandang Dua belah Mata!
https://1.bp.blogspot.com/-JFhEsu_6uL0/VwxrckBeVgI/AAAAAAAAL3A/EtzVG-Uv2DMbaVab3sbLaB-QyDfqPnwbgCLcB/s200/IMG_1275.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-JFhEsu_6uL0/VwxrckBeVgI/AAAAAAAAL3A/EtzVG-Uv2DMbaVab3sbLaB-QyDfqPnwbgCLcB/s72-c/IMG_1275.JPG
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2016/04/review-blog-jangan-pandang-dua-belah.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2016/04/review-blog-jangan-pandang-dua-belah.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy