http://www.myideakini.com/2276549.txt

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.My dengan tawaran hadiah wang tunai berjumlah RM4000.00, biar betik! Wow! Sangat teruja dan Lumayan untuk bloggers Malaysia khususnya dimana Contest Review Lynk.My 2015 yang dianjurkan oleh Lynk.My menawarkan hadiah berjumlah RM4000.00 kepada pemenang mengikut kategori.
Apa itu Lynk.My?
Lynk.My adalah satu sistem web mudah untuk memendekkan url blog anda. Ianya juga boleh di panggil 'URL Shortener'. Sebagai contohnya MYiDEAKiNi memilih entri url:

Link long URL: 
http://www.myideakini.com/2013/04/tutorial-sistem-goggle-email-filter.html


LYNK IT
|
|
|
\/
Setelah di pendekkan menggunakan Lynk.my: 
http://lynk.my/Z3I

Mudahkan? Bagi blogger yang mementingkan URL shortener untuk mempromosi blog, MYiDEAKiNi cadangkan Lynk.My adalah platform yang mudah untuk anda! Kenapa Lynk.My? Kerana ianya adalah sistem yang pertama di Malaysia. Seiring sejalan dengan saingan seperti Google URL shortener, Bit URL shortener, Godaddy URL shortener dan banyak lagi. Mereka ini adalah pengasas dari luar negara. Apa salahnya kita sama-sama sokong sistem Lynk.My URL Shortener pada pengasas Malaysia.

Apa yang ada lagi dalam Lynk.My?
Sistem ini memberi peluang kepada Publisher & Advertiser yang ingin menggunakan sistem ini dimana bagi anda yang ingin menjana pendapatan sampingan dengan Lynk.My, bolehlah mendaftarkan diri sebagai 'Publisher'. Tidak lupa juga kepada anda yang ingin mengiklankan produk atau servis, boleh mendaftar sebagai 'Advertiser'. Inilah peluang terbaik untuk anda!


Rumus yang di guna pakai dalam sistem Lynk.My ini adalah seperti gambarajah berikut:

Untuk PUBLISHER



Untuk ADVERTISER


Banyak manfaat jika anda menggunakan Lynk.My ini kerana ianya adalah sistem web pertama di Malaysia dan boleh kesimpulannya adalah seperti berikut:
1- Sistem URL Shorterner yang pertama di Malaysia berbanding dengan sistem URL shortener di luar negara.
2- Memberi peluang kepada Publisher dan Advertiser di Malaysia khususnya.
3- Sistem Lynk.My yang boleh menjana pendapatan khususnya kepada blogger Malaysia.
4- Pendaftaran di Lynk.My ini adalah PERCUMA untuk publisher.
5- Mesra laman web dan sangat pantas ketika loading.

Rasanya serba sedikit penerangan ini dapat membuka minda pada bloggers Malaysia khususnya yang ingin menjana pendapatan dan mengiklan di Lynk.My. Jadi tunggu apa lagi!

Opppss ada lagi ni! Ada blog sendiri? Kalau takde tu rugilah yer...Kalau rasa nak menang wang tunai berjumlah RM4000.00, boleh turut! Caranya sangat mudah!

CONTEST REVIEW Lynk.my 2015

Sebelum itu MYiDEAKiNi terangkan serba sedikit cara kaedah yang digunakan dalam mengadili pemenang mengikut kategori seperti berikut:

Top SEO
Adalah berdasarkan kepada carian pelayar Google Chrome yang akan digunakan untuk mengadili pemenang mengikut kategori ini.

Top CREATIVE
Gaya penulisan dan pengunaan grafik peserta dalam menerbitkan entri ini

Top LYNUNDI
Peserta yang mendapat jumlah undian paling banyak melalui  senarai CONTEST ID akan layak di kira pemenang. Anda boleh review dan undi disini ---> REVIEW CONTEST

Berikut adalah hadiah yang ditawarkan oleh penganjur mengikut kategori:

Top SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Top Creative
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

Top LynkUndi
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100


Syarat wajib untuk menyertai CONTEST REVIEW Lynk.My 2015, anda perlulah mendaftar secara PERCUMA! Ikut arahan seperti berikut:

LANGKAH 1:
Daftar Percuma!!!

LANGKAH 2:
Isi maklumat penting yang diperlukan!
**INGAT! Pastikan email anda aktif sepanjang masa


So tunggu apa lagi! Inilah peluang anda untuk merebut hadiah wang tunai berjumlah RM4000.00 dari Lynk.My. Lumayan, bukan? Bukan itu sahaja, 50 penyertaan berpeluang akan mendapat hadiah 'Giveaway bernilai RM40.00, gajet khas tajaan dari ikedaikami.com. Nak tahu ke hadiah Giveaway nya?

?
--------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

MYiDEAKiNi doakan semoga di permudahkan segala urusan contest ini dan dimurahkan rezeki untuk penyertaan entri ini. Jom! UNDI MYiDEAKiNi sekarang!


Apa-apa pun MYiDEAKiNi ucapkan berbanyak-banyak terima kasih di atas peluang yang diberikan dan tak lupa juga kepada pelawat atau bloggers Malaysia khusunya yang membaca entri ini

-----
|
|
|
\/

COMMENTS

BLOGGER: 68
Loading...
Daftar Sekarang!
Daftar Sekarang!
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Contest iLancee     Belajar Buat Blog     Banner Komen Dan Menang

Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,33,bloggers,31,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,42,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,3,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,2,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,2,event,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follower,4,followers,7,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,10,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,75,info kesihatan,4,info panas,10,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,pertandingan,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,44,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,1,viral,3,vote,1,wajah baru,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Contest Review Lynk.my 2015
Contest Review Lynk.my 2015
Contest Review Lynk.my 2015
https://2.bp.blogspot.com/-sboVwGzzGoU/VkN9QeMc3EI/AAAAAAAAKFc/uQKkpmsbLIs/s320/Contest%2BReview%2BLynk%2B.my%2B2015%2BMYiDEAKiNi%2B%255Bdot%255D%2Bcom.png
https://2.bp.blogspot.com/-sboVwGzzGoU/VkN9QeMc3EI/AAAAAAAAKFc/uQKkpmsbLIs/s72-c/Contest%2BReview%2BLynk%2B.my%2B2015%2BMYiDEAKiNi%2B%255Bdot%255D%2Bcom.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2015/11/contest-review-lynkmy-2015.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2015/11/contest-review-lynkmy-2015.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy