http://www.myideakini.com/2276549.txt

Blog MYiDEAKiNi Tergantung Sepi Tanpa Artikel Baru

Blog MYiDEAKiNi tergantung sepi tanpa artikel baru, dah kenapa? Biasalah mood menguasai diri dengan kekeringan idea untuk kemaskini artikel yang baru.

Blog MYiDEAKiNi Tergantung Sepi Tanpa Artikel Baru

Blog MYiDEAKiNi tergantung sepi tanpa artikel baru, dah kenapa? Hmm..biasalah mood menguasai diri dengan kekeringan idea untuk kemaskini artikel yang baru. kenapa tergantung sepi? Anda sendiri boleh fahamkan dengan lirik lagu dibawah ini. Jangan pula anda disalah fahamkan dengan apa yang berlaku pada blog MYiDEAKiNi, tidak sebenarnya. Cuma itulah dah masuk tahun 2018 bulan Mac, baru terhegeh-hegeh nak kemaskini artikel. Apa sudah jadi ni!

Cukup Disini perjalanan kita
Menghukum Diri mendera hati ini
Terhimpit Dengan suasana
Berat Rasanya sukar diluahkan
Bernafas Ragu menghembus pilu
Perasaan Ini tergantung sepi

Dibiarkan begitu saja
Terikat namun tak bertali
Mencuba menyimpulkan mati
Namun Terputus jua

Berat Rasanya sukar diluahkan
Bernafas Ragu menghembus pilu
Perasaan Ini tergantung sepi

Dibiarkan Begitu saja (sepi tanpa artikel baru)
Terikat Namun tak bertali
Mencuba Menyimpulkan mati
Namun Terputus jua

Disiksa Hati yang menagih
Harapan Kasih yang menjauh
Terpisah Dalam kekalutan
Jiwa Yang digantung sepi

Dibiarkan Begitu saja
Terikat Namun tak bertali
Mencuba Menyimpulkan mati
Namun Terputus jua

Mencuba Mencuba menyimpulkan mati

Dibiarkan Begitu saja
Terikat Namun tak bertali
Mencuba Menyimpulkan mati
Namun Terputus jua
Disiksa Hati yang menagih
Harapan kasih yang menjauh
Terpisah dalam kekalutan
Jiwa yang digantung sepi

sepi tanpa artikel baruHaaa, dah habis baca dengan lirik lagu di atas, belum? Beginilah keadaan blog MYiDEAKiNi yang sentiasa tergantung sepi tanpa artikel baru sampai dah masuk tahun baru 2018. Ucapan pun tiada langsung. Kadang-kadang sentiasa fikirkan pasal blog MYiDEAKiNi, bayar jer domain tapi tak buat apa-apa. Sejak dikenalkan dengan mata wang kripto ni, semua kerja jadi lembap sebab perlukan masa untuk memahami cara yang betul untuk dapatkan wang kripto @ wang digital dengan percuma tetapi perlukan masa dan usaha yang tinggi.

Jadi, in shaa Allah, dengan adanya sedikit ilmu mengenai wang kripto, blog MYiDEAKiNi tidak akan lagi sepi tanpa artikel baru. Malah MYiDEAKiNi akan perbanyakkan perkongsian mengenai artikel wang kripto atau kata mudah wang digital. Anda juga boleh baca artikel Bitcoin, Teknologi Wang Digital. Sekurang-kurangnya anda boleh fahamkan sikit dengan teknologi wang digital ini.

Mungkin ada yang beranggapan jika blog MYiDEAKiNi tergantung sepi tanpa artikel baru, maka seolah-olah blog ini sudah ditinggalkan oleh pemiliknya dan pemiliknya sudah pergi buat selama-lamanya. Jika pemiliknya pergi buat selamanya, domain pasti perlu di perbaharui mengikut tahun yang di perbaharuinya, jika tidak, domain ini sudah dimiliki oleh orang lain. Kebiasaannya pengguna dari luar negara akan membeli domain ini dan menjualnya dengan harga yang sangat tinggi.

Blog MYiDEAKiNi Tergantung Sepi Tanpa Artikel Baru

COMMENTS

BLOGGER

[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Blog MYiDEAKiNi Tergantung Sepi Tanpa Artikel Baru
Blog MYiDEAKiNi Tergantung Sepi Tanpa Artikel Baru
Blog MYiDEAKiNi tergantung sepi tanpa artikel baru, dah kenapa? Biasalah mood menguasai diri dengan kekeringan idea untuk kemaskini artikel yang baru.
https://3.bp.blogspot.com/-Dq_tvR8CzqQ/Wp98nG9bj0I/AAAAAAAANf0/wDwg8fmRk1Q8Ic5lSWzFv04vWhKyOETOQCLcBGAs/s1600/Sepi-tanpa-artikel-baru.png
https://3.bp.blogspot.com/-Dq_tvR8CzqQ/Wp98nG9bj0I/AAAAAAAANf0/wDwg8fmRk1Q8Ic5lSWzFv04vWhKyOETOQCLcBGAs/s72-c/Sepi-tanpa-artikel-baru.png
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2018/03/blog-myideakini-tergantung-sepi-tanpa-artikel-baru.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2018/03/blog-myideakini-tergantung-sepi-tanpa-artikel-baru.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy