http://www.myideakini.com/2276549.txt

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi | Assalamualaikum, seperti yang dijanjikan dalam entri sebelum ini mengenai senarai bloglist yang perlu dikemaskini kerana sudahpun tamat tempoh. Jadi inilah peluang anda untuk menjadi salah seorang bloglist di blog MYiDEAKiNi walaupun blog ini tidak se-Gah blog yang lain. Memandangkan kerja-kerja di pejabat yang tertunggak sebelum ini menyebabkan blog MYiDEAKiNi sepi tanpa entri. Prinsip MYiDEAKiNi jika terlalu banyak kerja-kerja di pejabat, tiada mood untuk update entri atau artikel memandangkan kegersangan idea. Hehehehe :)



Ok kita teruskan dengan tajuk utama Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi dengan syarat mudah iaitu:

1. Segmen ini bermula pada 28.07.2016 sehingga 31.07.2016
2. Terhad kepada 10 blogger lelaki dan perempuan sahaja
3. "Copy & Paste" banner diatas dan dan tuliskan 1 entry di blog anda.
4. Sila backlink artikel entri anda di ruangan komen entri ini berserta dengan jantina seperti format dibawah ini:
Nama blog: www.blogspot.my
Jantina: Lelaki/ perempuan
5. Pemilihan 10 blogger terbaik lelaki dan perempuan akan di masukkan terus diruang BLOGLIST LELAKI DAN WANITA berdasarkan pemilihan secara rawak melalui sistem www.random.org

Mudahkan! Jadi tunggu apa lagi...Moh la join yer :)


***UPDATE

Senarai blogger yang sudi menyertai Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi.com: Jun 2016 - Dis 2016:

BLOGER LELAKIBLOGGER PEREMPUAN
1-http://www.ikhmalredzuan.com/1-http://starlavenderluna.blogspot.my/
2-http://www.pokcikblogger.com/2-http://muslimahsejati96.blogspot.my/
3-http://belogs.blogspot.my/3-http://gadisgenits.blogspot.my/
4-http://chumchumchat.blogspot.my/4-http://mulan-sahbanu.blogspot.my/
5-http://www.kennymerligal.com/5-http://mellyacrayola.blogspot.my/
6-6-http://apple-crunchh.blogspot.my/
7-7-http://ohmyvitamin.blogspot.my/
8-8-http://sotskirt.blogspot.com/
9-9-http://www.bondezaidalifah.com/
10-10-http://diariasma.blogspot.my/
11-11-http://yangbaik.blogspot.my/
12-12-http://storymoryluahanku.blogspot.com/
13-13-http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/
14-14-http://ciklapunyabelog.blogspot.my/
15-15-http://akhalilah.blogspot.my/
16-http://budaxxperasangoergus.blogspot.my/
17-http://jombercontest.blogspot.my/
18-http://www.sheilainspire.com/
19-http://thezafirahnazri.blogspot.my/
20-http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/
21-http://icahya.blogspot.my/

MYiDEAKiNi ucapkan semoga anda berjaya dalam senarai bloglist lelaki dan wanita yang akan di umumkan nanti. TAHNIAH pada diri anda!

***Update: Sekiranya giveaway ini kurang dari 10 peserta, secara automatiknya giveaway ini akan di tutup dan terbatal. Harap maklum....

COMMENTS

BLOGGER: 58
  1. Assalamualaikum.. saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan :)

      Delete
  2. Saya join juga yer.. :)

    http://www.ikhmalredzuan.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger lelaki :)

      Delete
  3. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan :)

      Delete
  4. wanny join :)

    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan :)

      Delete
  5. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan.. :)

      Delete
  6. Nama blog: mellyacrayola.blogspot.com
    Jantina: Perempuan

    join :D
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  7. Ecah join hehehhe :P

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  8. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger lelaki... :)

      Delete
  9. dila dah join :)

    http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  10. Lea join yekk..

    Blog : www.sotskirt.blogspot.com
    URL segmen : http://sotskirt.blogspot.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html
    Nama : Lea Azleeya
    Jantina : Mesti la wanita.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  11. http://www.bondezaidalifah.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Blog : www.bondezaidalifah.com
    Nama :Zaidalifah
    Jantina : Perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  12. Dah join jugak:

    http://diariasma.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakinicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  13. As salam.
    Akak YB join yer segmen ini
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  14. http://belogs.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger lelaki... :)

      Delete
  15. As salam...akak join ye

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  16. Blog - https://chumchumchat.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Jantina - Lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger lelaki... :)

      Delete
  17. Sy join :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Nama :Masitah
    Jantina : Perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  18. http://icahya.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    joining ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  19. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  20. JOin..
    http://www.kennymerligal.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Jantina :lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger lelaki... :)

      Delete
  21. Assalammualaikum. Saya join.
    Nama blog: http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html
    Jantina:perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  22. saya join
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Nama blog: http://budaxxperasangoergus.blogspot.my/
    Jantina: perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  23. Saya join jugak ...

    Blog : http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Jantina : Perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  24. Salam... terima kasih invite... akak join...
    http://www.sheilainspire.com/2016/07/segmen-misi-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  25. saya join yer . hihi

    Nama blog: thezafirahnazri.blogspot.my
    Jantina: perempuan

    https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  26. http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html

    Blog: http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/
    Jantina: Perempuan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...wakil bagi blogger perempuan... :)

      Delete
  27. Replies
    1. Yer dah tamat pun... Tunggu misi yang lain plak yer.. :)

      Delete
  28. salam..aku tak join pon sbb dh abes tempoh..tp aku dh add blog ni dlm bloglist..aku pon dh folo skali..bole tgk kat
    http://rojakonemalaysia.blogspot.my/2016/08/bloglist-untuk-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Bro...Terima kasih yer atas backlink blog MYiDEAKiNi :)

      Delete


[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi
Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi
Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi
https://3.bp.blogspot.com/-rpjoooMoG90/V5hjP_ao0lI/AAAAAAAAMNg/3yQvhtH2hdQ6bmIxHFTsKbucO2T0PdnbwCLcB/s200/Misi%2BPencarian%2BBloglist%2BMYiDEAKiNi.png
https://3.bp.blogspot.com/-rpjoooMoG90/V5hjP_ao0lI/AAAAAAAAMNg/3yQvhtH2hdQ6bmIxHFTsKbucO2T0PdnbwCLcB/s72-c/Misi%2BPencarian%2BBloglist%2BMYiDEAKiNi.png
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy