http://www.myideakini.com/2276549.txt

Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!

Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Alhamdulillah sudah cukup sudah syarat MYideakini mencari 100 bloggers yang menyertai segmen pertama di Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?. Tahniah kepada bloggers yang terpilih dimana MYideakini memilih berdasarkan kepada aplikasi random.org dan juga senarai mengikut urutan yang telah ditetapkan oleh MYideakini dalam entri tersebut.

Berikut adalah 50 + 3 bloggers yang bertuah yang bakal memiliki hadiah 4GB pendrive / Istimewa secara PERCUMA dan TAHNIAH buat mereka ini. 










[Blog not found]









































3 Hadiah Istimewa untuk 3 bloggers ini:



Syarat-syarat mudah untuk menebus hadiah 4GB Pendrive / Istimewa PERCUMA dari MYideakini adalah seperti berikut:

1- Masukkan email anda di ruang bawah ini:
Image hosting by IMGBoot.com
Masukkan Email Anda Disini!


Delivered by FeedBurner
Dan anda akan menerima satu email pengesahan dari MYideakini, sila sahkan email link yang diberikan.


2- Sila tepek Sijil penghargaan Online dari MYideakini ini di sidebar blog anda




3- Sila emailkan butiran seperti berikut:
a) Nama Penuh anda
b) Alamat penuh anda
c) No. Telefon untuk dihubungi
d) Kedudukan dan link blog entri anda
Contoh:-

Emailkan butiran tersebut di tebushadiah@myideakini.com


Hadiah 4GB pendrive / istimewa akan di hantar melalui alamat yang diberikan dan tempoh penghantaran akan bermula pada penghujung 31 Disember 2012. Anda diberi tempoh untuk menebus dan memberikan butiran sehingga 20 Disember 2012. Jika MYideakini tidak menerima butiran sebelum tarikh tersebut secara automatiknya hadiah anda akan terbatal.

Sila patuhi syarat-syarat mudah dari MYideakini. Keputusan adalah MUKTAMAD dan sebarang surat-menyurat atau email rayuna tidak akan dilayan.

P/S: TAHNIAH kepada 50 + 3 bloggers yang terpilih...Yang tidak terpilih, janganlah mudah putus asa, masih ada masa dan rezeki nanti...Insyaallah....

COMMENTS

BLOGGER: 28
  1. assalamualaikum azizi...tahniah pada yg berjaya yer...:)

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya blog chocolate-vochelle tu blog saya . Tapi kena hack saya buat blog baru . Link blog yg baru saya ialah http://missrochelle1999.blogspot.com/
    Jadi mcm mna ? Saya boleh tuntut hadiah tak ? Kalau x boleh x pe :)

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah tersenarai juga..hahaha..nnti hery send :-)

    ReplyDelete
  4. Thanx.. Dah send maklumat dan ikut syarat-syaratnya..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, ada reki kat sini.
    Dah buat semua yg disuruh utk tebus hadiah :) Terima kasih buat tuan tanah ^_^

    ReplyDelete
  6. Ni entri terbaru -> http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/11/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    Hope diterima :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...
    ade rezeki remy kat sini.......

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang.. saya tak dapat. sedih:( hehe

    ReplyDelete
  9. Thanks , Azwa dah anta email n buat semua langkah diatas tu.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..menang 42.. Apis dah buat semua syarat utk claim hadiah..thanks :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... rezeki hujung bulan

    ReplyDelete
  12. Nyue dah send butiran utk tebus hadiah tersebut :))

    happy :))) Alhamdulilah tersenarai jugak blog nyue...


    & juga tahniah kepada yg jadi pemenang..

    ReplyDelete
  13. niera dah hantar butiran semua. kalau tak dapat infom erk. wah ! no 1 tuuuu :D

    ReplyDelete
  14. Wilma dah hantar butiran Wilma ya ^_^

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah naik nama aku.. cam tak caya je.

    no 46. :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, terima kasih sebab pilih is sebagai pemenang segmen nie. is harap persahabatan kita akan terus berkekalan dan begitu gak untuk semua bloggers2 kat luar sana semoga support blog2 Bumiputra lagi dan naikkan nama orang kita di mata dunia dengan cara yang sihat.

    My review: http://iskandarx.blogspot.com/2012/12/is-terpiliih-sebagai-antara-pemenang.html

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Thanks ya!=) Entri balas.. http://www.aimisyahirah.com/2012/12/menang-pendrive-4g-dari-myideakini-dot.html

    ReplyDelete
  18. terima kasih dengan info nie...rezeki kancil..

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah , tersenarai jua .. da send maklumat ke email .. > =) ~

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Dah hantar maklumat yg diperlukan...

    terima kasih.

    ReplyDelete
  21. wahh!!cendol menang!thanks penganjur.nanti akan hntr maklumat secpt mungkin :)

    ReplyDelete
  22. My ideakini : maaf, yn xdpt nk on9..coz ada perkara yg tak dpt di elakkan...anyway..thanks for pilih yn sbg pemenang...
    (Cindereallacreations.blogspot.com)

    ReplyDelete

[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!
Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!
Keputusan 50 Bloggers Bertuah Untuk Segmen Pertama MYideakini!
http://4.bp.blogspot.com/-lbNZ2gB2n1A/ULgiNsNXzjI/AAAAAAAAA4Q/gcgaay8Feew/s1600/1-+20.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-lbNZ2gB2n1A/ULgiNsNXzjI/AAAAAAAAA4Q/gcgaay8Feew/s72-c/1-+20.JPG
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2012/11/keputusan-50-bloggers-bertuah-untuk.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2012/11/keputusan-50-bloggers-bertuah-untuk.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy