http://www.myideakini.com/2276549.txt

[SEGMEN] Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Segmen! Aku terjah! Aku follow! Apakah itu?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Wahhhh!!! pertama kali MYideakini ingin buat Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?. korang yang berminat boleh je nak join sebab FREE.......Segmen ni santai jer, sekadar ingin tambahkan kenalan dan maklumat selain mencari kenalan antara blogger lama dan baru.



Mula? Jom....TUTUP.....? BILA CUKUP 100 ORANG BLOGGERS
  1. Korang kenalah follow blog MYideakini dulu ye....kemudian...
  2. Buat satu entri kenapa aku terjah? Kenapa aku follow? Dan tepek header MYideakini dalam entri korang
  3. Tajuk: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?
  4. Kemudian korang tag le 3 sahabat blogger yang rapat tu kat bawah entri korang berserta header diorang tu. Okey?
  5. Itu aje ke....lepas tu tinggalkan URL entri korang kat ruang entri MYideakini ni ye...
MYideakini akan update blog link korang kat bawah ni nanti ye... :-).. Berita gembira buat 20 blogger pertama 50 blogger yang menyertai segmen MYideakini akan menerima  4GB PENDRIVE khas dari MYideakini dengan syarat dan terma berikut:


Memandangkan segmen ini mendapat sambutan yang HANGAT lagi PANAS, MYideakini tambahkan lagi sehingga 50 bloggers, cuma syarat dan terma bagi blogger yang ke 50 seperti berikut:
1-Pastikan anda tag 3 nama bloggers dan bloggers yang telah di tag menjadi follower MYideakini (wajib)
2-Tidak dibenarkan sama sekali tag bloggers yang telah menjadi follower MYideakini, cari blogger yang belum pernah follow MYideakini (wajib)
3-MYideakini akan BW setiap blog yang diserahkan dan pastikan tiada terjadi untuk perkara (2). Follower atas follower, jika ada penyertaan anda dianggap entri sahaja dan TIDAK LAYAK mendapat penghargaan hadiah 4GB PENDRIVE dari MYideakini.
4-Sila ikut arahan yang diberikan dan kalau dah tag lebih dari 3 orang blogger tu adalah kreativiti dan inisiatif anda sendiri untuk mendapat kenalan dan followers antara satu sama lain.
5- Undian adalah menggunakan sistem random.org...

MUDAHkan! Pencarian bloggers yang ke-50 bermula sekarang!
  1. http://taksangga.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  2. http://masyitah88.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  3. http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html
  4. http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  5. http://maszull.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  6. http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  7. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  8. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  9. http://iskandarx.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  10. http://hazwanhairy.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  11. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  12. http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  13. http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  14. http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  15. http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/tajuk-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  16. http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  17. http://szumikasakni.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  18. http://eyjamasliza.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow.html
  19. http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  20. http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  21. http://fieqaloveislife.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  22. http://sayasayang-sayangsaya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  23. http://aanuar-jamil.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  24. http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  25. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  26. http://andisakinah.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  27. http://majirashid.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  28. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  29. http://mayrahazim.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  30. http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_26.html
  31. http://pandaboystory.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  32. http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  33. http://syafidajamil.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  34. http://jiwalaraworld.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_27.html
  35. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  36. http://kancil8349.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  37. http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  38. http://cudlybaby.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  39. http://faralalalala.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  40. http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-akuuu-follow.html
  41. http://dieynajoincontest.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  42. http://uhibbulnuriman.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  43. http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  44. http://supermanpunya.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  45. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  46. http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  47. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  48. http://bubukuning.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  49. http://www.fizgraphic.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  50. http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  51. http://eryati.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  52. http://ainilittlesweet.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  53. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  54. http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  55. http://yuhanashiraen.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  56. http://ajoschannel.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  57. http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  58. http://yayaonly.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  59. http://www.diarisifroggie.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  60. http://atinbiah.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  61. http://sakuraihiro90.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  62. http://resipidarihati.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  63. http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2012/08/segmen-myideakini-aku-terjah-aku-follow.html
  64. http://mysterius-putera.blogspot.com/2012/08/segmenaku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  65. http://misschillax.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  66. http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  67. http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  68. http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  69. http://www.lovemydiary90.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  70. http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  71. http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmenaku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  72. http://cahayahana.blogspot.com/2012/08/segmenaku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  73. http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  74. http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  75. http://badsocks.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  76. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  77. http://nishaizlyn.blogspot.com/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  78. http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  79. http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  80. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  81. http://www.hainomokje.blogspot.com/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  82. http://www.azriff.com/2012/08/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  83. http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html
  84. http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  85. http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  86. http://anagurlz87.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  87. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  88. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  89. http://duniawilma.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu/
  90. http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  91. http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  92. http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  93. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  94. http://nyueyien.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  95. http://adwaul-iman.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  96. http://ctcheery87.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  97. http://annysssha92.blogspot.com/2012/10/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
  98. http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/11/promote-aku-terjah-aku-follow.html
  99. http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/11/segmen-aku-terjah-aku-follow.html
  100. http://fandyz-blog.blogspot.com/2012/11/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html




COMMENTS

BLOGGER: 158
Loading...
Daftar Sekarang!
Daftar Sekarang!
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Contest iLancee     Belajar Buat Blog     Banner Komen Dan Menang

Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,33,bloggers,31,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,42,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,3,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,2,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,2,event,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follower,4,followers,7,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,10,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,75,info kesihatan,4,info panas,10,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,pertandingan,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,44,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,1,viral,3,vote,1,wajah baru,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [SEGMEN] Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu?
[SEGMEN] Aku terjah! Aku Follow! Apakah itu?
Segmen! Aku terjah! Aku follow! Apakah itu?
http://1.bp.blogspot.com/-61VH-NvJa4E/VjBDA_tmU2I/AAAAAAAAJmQ/x5BYpsz35pg/s640/blogheader.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-61VH-NvJa4E/VjBDA_tmU2I/AAAAAAAAJmQ/x5BYpsz35pg/s72-c/blogheader.jpg
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy