http://www.myideakini.com/2276549.txt

Penubuhan Kumpulan Bowling Bloggers!

Penubuhan Kumpulan Bowling Bloggers!

Assalamualaikum dan Salam perkenalan...

Kali ini cita-cita MYideakini sangat tinggi kalau ianya di capai alhamdulillah, dan jika ia sebaliknya, kenalah sedikit usaha untuk kearah mencapai cita-cita kan...ye tak?
Baca ini juga: RF3 World Firmax3 Malaysia
Jadi tidak salahkan jikalau MYideakini tubuhkan satu kumpulan bowling bloggers dan perlukan sedikit komitmen walau ianya sekadar sukarela demi menaikan lagi nama kumpulan bowling bloggers ini. Selain berbloggers, sekurang-kurangya dapatlah merapatkan lagi sillaturahim antara bloggers khusunya di Kuala Lumpur dan Selangor.


Jika ada sokongan dari anda khususnya bloggers, marilah sama-sama meriahkan lagi suasana untuk menubuhkan kumpulan bowling bloggers untuk semua. Insyaallah. Berminat atau sebarang pertanyaan@ cadangan boleh tinggalkan komen di sini atau email di bloggersgroupbowling@myideakini.com.

atau kepada pengguna BBM boleh add QRcode Bloggers Group Bowling dibawah ini. Kalau dah add sila perkenalkan diri nanti ye untuk berkenalan antara satu sama lain... :-)


P/S: Usaha tangga kejayaan....

COMMENTS

BLOGGER: 9
  1. bagos juga idea tu...
    kalau jadi Myun nak join...
    haha...at least boleh jumpe dengan para bloggers sume..:D

    ReplyDelete
  2. ok gak idea ni..tapi fiza tak pandai main bowling..haha

    ReplyDelete
  3. p/s:btw,syarat no.2 dalam giveaway tu..letak link sponsor dalam bloglist..check semula banner tu ye..tq ^__^

    ReplyDelete
  4. @Anum
    Kalau nak join tu kena bersemangatlah...ahaks...

    @Mohd Amirul
    Yup..kalau ada sokongan dari bloggers yang sporting suka pada indoor sport...Jom promote entri ni pada kawan2...

    @Azhafizah Md Nor
    Yup...jom promote entri ni pada kawan..

    Kalau tak pandai tu takpe..kitab elajar ler...MYideakini mana pandai pun... :-)

    ReplyDelete
  5. Wilma jauh kat Sabah...
    So, tak dapat join la...Sedihnya...
    Tapi, Wilma percaya mesti ramai yang nak join nie ^_^

    ReplyDelete
  6. ohh yer ... kump ini utk mrk yg tinggal di mana yer? saya berminat .. tp jujurnya, saya tak pandai main sgt.

    ReplyDelete
  7. jauhlah,hehe kalau dekat nk gak join =)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum azizi...wah !!! seronoknya best la kalau dekat best ni...:)

    ReplyDelete


[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,35,bloggers,32,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,e-wallet,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,4,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,2,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Penubuhan Kumpulan Bowling Bloggers!
Penubuhan Kumpulan Bowling Bloggers!
Penubuhan Kumpulan Bowling Bloggers!
http://us.123rf.com/400wm/400/400/kzenon/kzenon1107/kzenon110700577/10040999-group-of-three-friends-in-a-bowling-alley-having-fun-two-of-them-cheering-the-one-in-charge-to-throw.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-95JJ3EnOB6s/UMVv5vnvdrI/AAAAAAAABH8/cgHhEOQb7N4/s72-c/BloggerGroupBowling_barcode.png
MYiDEAKiNi Dot Com
https://www.myideakini.com/2012/12/penubuhan-kumpulan-bowling-bloggers.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2012/12/penubuhan-kumpulan-bowling-bloggers.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy