http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[INFO] Berbuka Puasa Bersama ChurpChurp Sambil Beramal!

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan... Tergerak hati MYideakini menyemak email dan salah satu email dari ChurpChurp untuk program Majlis...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan...

Tergerak hati MYideakini menyemak email dan salah satu email dari ChurpChurp untuk program Majlis Berbuka Puasa dan Sumbangan derma Ikhlas. Rasanya masih sempat lagi untuk MYideakini kongsikan INFO ini khususnya pada follower yang menjadi ahli ChurpChurp. Sebelum itu anda perlulah "LIKE" mereka ini di [SINI] bersama mereka [INI]. Boleh layari laman sesawang Songket Restoran di sini >>>http://goo.gl/HEKJi

Syaratnya mudah aje, terbuka pada ahli churpchurp sahaja. Hanya 50 penyertaan sahaja yang terpilih. Siapa yang diantara yang dijemput tu kenalah serahkan penyertaan terlebih dahulu.


Majlis Berbuka Puasa adalah seperti berikut:
Lokasi: Songket Restaurant
Tarikh: 05 Ogos 2012 (Ahad)
Masa: 6.00ptg - 10mlm
Jemputan: 2 orang sahaja (churper + 1 tetamu)
Alamat Lokasi:
No. 29, Jalan Yap Kwan Seng, 
50450 Kuala Lumpur




Antara juadah yang dihidangkan untuk majlis ini nanti adalah dari Aneka Pembuka Selera, Ikan Siakap Masam Manis, Masak Lemak Udang Nanas, Rusuk Salai Berkicap dan banyak lagi. Harga Promosi Bufet di bulan Ramadhan ini adalah RM68++ untuk dewasa dan RM34++ untuk kanak-kanak melebihi dari 50 jenis makanan tradisional melayu. Sebab itulah ChurpChurp menjemput 50 penyertaan yang bertuah kesini.

Selain itu program ini juga bertujuan berbuka puasa sambil beramal dimana anda sumbangan yang telah ditetapkan oleh pihak pengajur seperti berikut:
- Mimuna segera (Minuman bijirin, minuman coklat, teh, kopi segera)
- Makanan segera
- Kuih dan biskut
- Makanan dalam tin (sardin, kacang merah, kari, dll)
- Peti dan alat kecemasan
- Pakaian dan kasut yang masih boleh diguna

Mesti seronokkan? Nak join? Okay ini syaratnya:-
LANGKAH 1: 
Muat turun poster Khas INI dan kongsi di dinding facebook akaun anda
LANGKAH 2: 
Kongsi Majlis Berbuka Puasa bersama poster dan bagi tahu kenapa anda ingin menyertai Majlis Berbuka Puasa di Songket Restaurant bersama ChurpChurp dan apa sumbangan dari rumah yang anda bawa nanti semasa Majlis ini.
LANGKAH 3: 
Jangan lupa tag penganjur ini @ChurpChurp, @SongketRestaurant dan bawa seorang rakan anda semasa Majlis ini.
LANGKAH 4: 
INGAT! anda perlu setkan pos ini ke "Public" untuk tujuan penyertaan.
LANGKAH 5: 
Serahkan penyertaan URL link status ini ke borang DISINI

Berikut adalah contoh penyertaan untuk program ini ye... :-)


Ada lagi syarat dan terma sebelum menyertai program ini tau! Antaranya:-
1- Program ini hanya terbuka pengguna Churp Churp di Malaysia sahaja.
2- Untuk penyertaan, ahli Churp Churp perlulah masukkan poster rasmi Majlis Berbuka Puasa Churp Churp di facebook status dan tagkan pada Churp Churp dan Songket Restaurant sahaja. Hanya yang lengkap sahaja akan diterima untuk penyertaan.
3- Akaun Facebook profil dilindungi yang di dikemaskini tidak akan diterima dan dianggap batal penyertaan.
4- Jemputan yang dipilih akan di email pada 02 Ogos 2012 (Khamis) dan wajib untuk memberi pengesahan kedatangan melalui email pada 03 Ogos 2012 (Jumaat). Peserta yang dipilih tidak berbuat sedemikian dianggap batal dan akan diserahkan kepada peserta bertuah yang lain.
5- Keputusan hakim adalah muktamad dan tiada sebarang rayuan.
6- Pihak penganjur berhak untuk meminda terma dan syarat diatas tanpa memberi notir terlebih dahulu.

P/S: Jadi tunggu apa lagi...Jomlah sertai program ini bagi merapatkan lagi silaturahim antara sahabat-sahabat yang lain....Yang duk luar dikl tu duk diam-diam je tau...tapi kalau sanggup nak datang takde hal punya lah!...:-)

COMMENTS

BLOGGER: 4
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,2,blog,17,blog review,16,blogger,33,bloggers,30,bloglist,9,blogspot,20,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,1,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,78,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,11,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [INFO] Berbuka Puasa Bersama ChurpChurp Sambil Beramal!
[INFO] Berbuka Puasa Bersama ChurpChurp Sambil Beramal!
http://my.churpchurp.com/wp-content/uploads/2012/07/CC-Hari-Raya-Mascott-for-Events-V42.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/08/info-berbuka-puasa-bersama-churpchurp.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/08/info-berbuka-puasa-bersama-churpchurp.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy