Cara nak Bina Blog Percuma?

Dari blog, laman web & online bisnes, belajar cara dan bagaimana bina blog percuma

 

 

 

Mining Bitcoin, Carigali digital Masakini!

Beberapa platform carigali digital masakini sama ada ianya berbayar mahupun percuma, pulangannya sangat lumayan dan ianya adalah bergantung kepada ketinggian kelajuan serta pakej yang disediakan oleh platform carigali (mining) itu sendiri.

Mining Bitcoin, Carigali digital Masakini! | Sebelum ini MYiDEAKiNi telah memberi pendedahan cara mengenali dengan wang digital bitcoin di artikel yang bertajuk Bitcoin, Teknologi Wang Digital dan tiba masanya MYiDEAKiNi dedahkan secara terperinci kaedah carigali (mining) digital bitcoin masakini. Melalui pengalaman kini serta menyertai beberapa platform carigali digital bitcoin sama ada ianya berbayar mahupun percuma, pulangannya sangat lumayan dan ianya adalah bergantung kepada ketinggian kelajuan serta pakej yang disediakan oleh platform carigali (mining) itu sendiri.

Carigali Digital Masakini

Melalui pengalaman serta pengamatan pemantauan yang di alami oleh MYiDEAKiNi sendiri, terdapat banyak platform yang menyediakan servis carigali (mining) dan dibayar dengan nilai bitcoin melalui pakej yang disediakan oleh platform carigali. Dalam artikel ini, MYiDEAKiNi akan dedahkan beberapa senarai platfom yang disertai dan setakat ini masih boleh dipercayai ramai. Antaranya adalah seperti berikut:
a) CryptoTab- Platfom carigali digital yang berasaskan dari carian google chrome dan ianya percuma
b) Eobot- Platfom carigali digital percuma dan berbayar dan minimum adalah USD10
c) Minergate- Platfom carigali digital berbayar dan minimum adalah USD10
d) Cryptomining Farm (CMF)- Platfom carigali digital berbayar dan percuma kelajuan 50GHs sekiranya memilih pakej yang tersedia.

Itu baru sebahagian yang disertai, masih banyak lagi platform carigali yang dipercayai dan tersenarai. Jika anda mempunyai modal besar, boleh menyertai platform carigali yang lain. Apa yang penting, ilmu dan kaji terlebih dahulu platfom carigali tersebut. Bukan apa, setiap platfom mining pasti ada kelebihan dan kekurangan, jadi anda sebagai pengguna atau pencarigali (miner) perlu menghubungi khidmat pelanggan yang disediakan supaya mereka juga tahu akan kelemahan serta kekurangan dalam sistem mereka. Pemilihan, kepercayaan dan sambutan ramai pencarigali (miner) keatas platfom carigali digital sangatlah penting kerana menarik lagi ramai pengguna @ pencarigali digital dan juga akan dikenali ramai di pelusuk dunia digital amnya. MYiDEAKiNi akan kupas satu persatu dengan lebih terperinci setiap platfom carigali yang di senaraikan memudahkan anda memahami lagi mendalam dengan dunia carigali digital masakini.

Kelebihan Carigali Digital Masakini

carigali digital masakini
CrytoTab adalah sistem platfom carigali digital yang hanya berasaskan dari carian google chrome dan ianya adalah percuma untuk semua pengguna google chrome. Anda cuma perlu berdaftar sahaja dan kemudian perlu mengikut cara mudah untuk memasang aplikasi carigali digital ini dengan kaedah yang betul. Selepas memasangnya dan sistem ini aktif, anda tidak perlu membuka aplikasi ini setiap masa dan setiap jam. Jika anda rajin dan ingin tambahkan kelajuan akaun carigali crytoTab, anda cuma perlu mempromosi url link anda kepada rakan-rakan anda yang lain. Jika ramai yang menyertai dan aktif, maka bertambahlah kelajuan akaun anda. Apabila sudah mencapai had minimum pengeluaran 0.00040000BTC, anda bolehlah membuat pengeluaran terus ke wallet. Percuma dan sangat mudah! Sistem carigali cryptoTab ini hanya fokus carigali (mining) nilai digital bitcoin sahaja. Gambaran dibawah ini adalah bukti pengeluaran hasil carigali dengan menggunakan platfom CrytoTab.

carigali digital masakini

carigali digital masakiniEobot adalah sistem platfom carigali digital percuma dan berbayar. Ianya juga dikenali sebagai "Bitcoin Cloud Mining". Platfom ini telah bertapak sejak tahun 2013 di United States dan masih lagi aktif sehingga kini. Untuk menambah kelajuan, bayaran minimum kelajuan adalah USD10.00 sahaja tetapi perlu dibayar dalam nilai USD atau Bitcoin. Bagi anda yang tiada modal dan ingin menggunakan sistem carigali digital dengan percuma, sistem ini juga menyediakan faucet, dimana hasil faucet ini boleh digunakan atau ditukar (exchange) kepada kelajuan. Ianya bergantung kepada jumlah nilai serta apa jenis kripto yang anda pilih. Selain itu juga, platfom Eobot juga menyediakan servis pool untuk pencarigali (miners) yang tidak memilih aplikasi laman sesawang dan menggunakan alatan carigali (mining rigs) sendiri dan memilih pool khas yang telah disediakan oleh pihak Eobot. Gambaran dibawah ini adalah jenis-jenis kripto yang terdapat dalam sistem carigali Eobot.

carigali digital masakini

Kelebihan Carigali Digital Berbayar di Minergate

carigali digital masakini
Bukan sahaja platfom Eobot yang mempunyai daya saing dalam dunia carigali digital bitcoin yang juga dikenali sebagai "Bitcoin Cloud Mining", platfom Minergate juga adalah salah satu platfom carigali digital yang berbayar. Jadi Minimum bayaran untuk membeli kelajuan adalah sebanyak USD10.00 dan dibayar dalam nilai bitcoin. Platfom ini telah pun bertapak sejak tahun 2014 selepas platfom Eobot. Platfom ini juga menyediakan servis pool sendiri, dimana anda juga boleh menggunakan alatan carigali (mining rigs) sendiri dan memilih pool khas yang telah disediakan oleh pihak minergate. Selain dari menggunakan peralatan carigali (mining rigs), mereka juga menyediakan servis dengan menggunakan perisian komputer (CPU) sendiri dengan teknologi spesifikasi yang tinggi seperti perisian windows 7 dan keatas.

Untuk ketahui lebih lanjut, anda perlulah mendaftar akaun minergate secara PERCUMA dan pilihan ditangan anda sama ada ingin meneruskan platfom ini ataupun tidak dengan memilih kaedah bayaran atau peralatan carigali (mining rigs). Bagi pengguna android, satu kelebihan yang disediakan oleh platfom ini dengan menggunakan aplikasi apps di android sahaja. Gambaran dibawah ini adalah sistem paparan yang menggunakan perisian komputer (CPU) anda sendiri.
carigali digital masakini

Kelebihan Carigali Digital Berbayar di CryptominingFarm

carigali digital masakiniAkhir sekali adalah platfom Cryptomining Farm (CMF) yang masih panas dan disukai oleh pencarigali digital kerana menawarkan 50GHs percuma sekiranya aktif dengan memilih kelajuan mengikut pakej yang telah disediakan dan ianya bersifat kontrak kecuali tawaran percuma 50GHs untuk sepanjang hayat. Ianya adalah platfom CMF berbayar dan minimum bayaran dalam nilai bitcoin sebanyak 0.005BTC dan keatas untuk 1000GHs selama 3 bulan kontrak. Ianya juga di kenali sebagai "Bitcoin Virtual Mining Contract". Cryptomining Farm ini telah mula bertapak sejak dari 2014 di negara Thailand.

carigali digital masakini

Platfom CMF ini tidak menjanjikan bulan dan bintang tetapi ianya bergantung kepada jumlah kelajuan untuk mencarigali bitcoin dan hasilnya melebihi dari nilai bayaran serta anda akan mendapat hasil profit yang sangat lumayan. Untuk makluman anda, MYiDEAKiNi telahpun membuat pengeluaran sebanyak 0.00859708 BTC terus ke wallet Xapo.

carigali digital masakini

Pilihan di tangan anda. Ini baru sedikit pendedahan dengan Carigali Digital Bitcoin Masakini dan belum lagi dengan cara serta kaedah. Ianya mengambil masa yang lama untuk membuat artikel yang sepenuhnya, fungsi, kelebihan dan peranan. Oleh itu, tepuk dada tanya hati. Pilihlah mana yang sesuai dan mudah untuk anda mengendalikan mesin web ini. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan bolehlah terus ke link WA ini di http://www.wasap.my/60172041096/Tanya_mining_platfom

KOMEN ANDA!

BLOGGER: 3
 1. Thank you for sharing
  https://aab-edu.net/

  ReplyDelete
 2. Harga bitcoin dah turun. Mungkin ini adalah masa baik untuk labur dan nanti naik balik boleh dapat untung yang banyak.

  ReplyDelete
 3. Best college ever https://aab-edu.net/

  ReplyDelete
Terima kasih atas komen dan pandangan yang diberikan. Sila kunjungi lagi blog MYiDEAKiNi. MYiDEAKiNi akan melawat dan komen di blog anda nanti. TERIMA KASIH DAUN KELADI, ADA MASA KITA JUMPA LAGI :)

[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Nur Khairul Azizi Mohamad- Penulis Blogger MYiDEAKiNi Dot Com
Nur Khairul Azizi Mohamad adalah merupakan seorang penulis blogger sambilan. Bergiat dalam penulisan blog pada bulan Oktober 2009. Lahir pada tahun 1978 di Melaka dan dibesarkan di Terengganu. Mempunyai segulung Diploma Senibina dan telah menuntut di Universiti Teknologi Mara di Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur (FSPU). Pengambilan pelajar pada tahun 1996 - 2001. Mempunyai skil dalam bidang tanaman, tukangan, Jahitan, Masakan & juga teknologi komputer.
Name

2012,1,adsense,6,advertising,2,adwords,2,affiliate,4,agreed value,1,akmaomar,1,android,1,anime,1,aplikasi,4,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,awal muharam,1,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,2,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,9,blockchain,1,blog,20,blog review,16,blogger,36,bloggers,33,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,7,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,carigali,1,carigali digital masakini,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,chatango,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,2,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,2,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,3,direktori,1,diskaun,1,diy mini kebun,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,dungun,1,e-wallet,2,ebay,1,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,export mudah,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,flash drive,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google adsense,1,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,hard disk drive,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hdd,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,imej,1,imgboot,1,imgur,1,impian,1,income,3,info,84,info kesihatan,6,info panas,11,infografik,1,informasi,15,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,5,janjipalsu,1,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,lazada,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,log in,1,lombong,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,mae,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,2,matawang digital,3,maxis,1,maybank,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,mining,2,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,my google business,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offer,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,8,panel,1,paparan,1,part time income,4,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,pelawat,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,penghutang,1,pengumuman,1,penstoran,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,petua,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,3,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,resepi,2,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,saham,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,22,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,6,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,ssd,1,state disk drive,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tanpa artikel,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,10,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tergantung sepi,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,17,tips kesihatan,3,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,5,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,trending,2,tutorial,50,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,5,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,3,wang digital,5,wang kripto,3,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,71,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,xapo,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,9,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi | Blog Luar Biasa: Mining Bitcoin, Carigali digital Masakini!
Mining Bitcoin, Carigali digital Masakini!
Beberapa platform carigali digital masakini sama ada ianya berbayar mahupun percuma, pulangannya sangat lumayan dan ianya adalah bergantung kepada ketinggian kelajuan serta pakej yang disediakan oleh platform carigali (mining) itu sendiri.
https://1.bp.blogspot.com/-l-qeS-LBm0U/W4OmI8kAi3I/AAAAAAAAN4Q/BaRrxwsV__Efap-sT5H40hMI-vG_isrLACLcBGAs/s320/cryptoTab.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-l-qeS-LBm0U/W4OmI8kAi3I/AAAAAAAAN4Q/BaRrxwsV__Efap-sT5H40hMI-vG_isrLACLcBGAs/s72-c/cryptoTab.jpg
MYiDEAKiNi | Blog Luar Biasa
https://www.myideakini.com/2018/08/mining-bitcoin-carigali-digital-masakini.html
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/
https://www.myideakini.com/2018/08/mining-bitcoin-carigali-digital-masakini.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Baca Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ARTIKEL PAUTAN LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Isi Kandungan Artikel