http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja!

Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja!

Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja! | Kisah di hari Ahad baru-baru ini di Mall Mydin, Jalan Pudu projek mencari aksesori dapur. Sebenarnya hobi MYiDEAKiNi suka memasak dan minat kepada kelengkapan aksesori dapur seperti periuk yang berasaskan kepada bahan stainless steel. Dengan adanya teknologi yang hanya menggunakan dapur elektrik memudahkan lagi kerja dalam memasak, mengukus dan sebagainya. Walaupun aksesori ini kebanyakkan di import dari china, tetapi kualiti sangat bagus dan yang paling penting uols pandai memilihnya.

         

Nak ikutkan banyak lagi aksesori yang menarik tetapi ini sahaja aksesori yang diperlukan dalam projek berniaga online sarapan pagi dan menu petang khusus makanan tradisi Melayu Pantai Timur. Harganya antara lingkungan RM10.00 - RM50.00. Jadi apa lagi MYiDEAKiNi boronglah apa yang patut kan. Nak tahu ke apa menu sarapan pagi dan menu petang? Nanti MYiDEAKiNi kongsikan yer. Periuk belanga stainless steel dibeli bertujuan untuk mengukus atau merebus ubi kayu. Manakala 2 penapis digunakan untuk tujuan membasuh sayur atau makanan yang digoreng seperti ikan perlu di toskan terlebih dahulu untuk membuang sisa-sisa baki minyak yang ada pada ikan. Dan loyang berkedap udara itu bertujuan untuk memproses laksam tepung. Hohoho....

Tapi aksesori yang menarik adalah alat mengoreng telur yang berbentuk "aiskrim potong". Dah pun berjaya menggoreng telur menggunakan alat ini. Kotaknya di sebelah kiri ini. Ianya berasaskan elektrik tak perlu menggunakan dapur gas.

Aksesori yang dibeli kecuali dapur elektrik dan mengukus. Alat itu sudah lama di beli untuk tujuan merebus, menggoreng, mengukus dan sebagainya. Dah kira macam chef la pulak yer...

  

Ini adalah 3 menu sarapan pagi dan menu petang makanan tradisi melayu Pantai Timur. Diantaranya adalah:
a) Laksam Pantai Timur -RM5.00
b) Ubi Kayu Rebus Meletop + Air Mineral -RM10.00
c) Tupak Sotong Ganu -RM10.00 @ 2 ekor

    

Uols bolehlah LiKE pages di facebook Pantai Timur Food Channel dan MYiDEAKiNi akan sentiasa kemaskini pesanan dari uols. Kalau ingin merasakan menu di atas boleh WHATSAPP terus di talian 016-6893037. Pesanan menu di atas cuma pada hari Sabtu dan Ahad sahaja dan bergantung pada hari yang tidak sibuk. Jika waktu sibuk, MYiDEAKiNi tidak akan buka untuk pesanan. Penghantaran adalah PERCUMA pembelian 3 bekas dan keatas di lokasi yang terpilih sahaja. Jadi tunggu apa lagi. Buatlah PESANAN sekarang!

COMMENTS

BLOGGER
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,2,blog,16,blog review,15,blogger,32,bloggers,30,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,1,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,76,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja!
Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja!
Aksesori Dapur Bernilai RM171.00 Sahaja!
https://2.bp.blogspot.com/-9dCmxGR2tuA/VudtWhScGWI/AAAAAAAALuQ/gUs-RovkNxsjH-KtHNuDX4fBkOeFCngxA/s200/IMG_1117.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-9dCmxGR2tuA/VudtWhScGWI/AAAAAAAALuQ/gUs-RovkNxsjH-KtHNuDX4fBkOeFCngxA/s72-c/IMG_1117.JPG
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2016/03/aksesori-dapur-bernilai-rm17100-sahaja.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2016/03/aksesori-dapur-bernilai-rm17100-sahaja.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy