http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki

Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki

Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki | Wah tajuk artikel ni dah macam cintan lah pulakkan tapi tak mengapa sekadar perkongsian bersama. Tak salahkan? Sebenarnya sudah lama di pendam hasrat untuk memiliki iDrive ni. Fungsinya sama juga seperti pendrive cuma kelebihan 2 dalam 1, itu sahaja. Tapi harga tu Mana Tahan- Haiza, hehehe...Di sebabkan Telefon ini sudah melebihi quota, jadi terpaksalah beli iDrive untuk back-up dokumen dan fail yang ada dalam telefon ini. Terlalu banyak gambar kenangan bersama arwah abah dan banyak lagi. Nak dihapuskan memang sayang sebab gambar yang ada ini tersangat limited.


Impian memiliki domain sendiri? Join Kontest SEO MYiDEAKiNi.com 2015



iDrive USB 3.0 With Lightning (khusus untuk iOS & Mac/PC sahaja yer) ini adalah dari pengilang Strontium. 6 sebab untuk memilih iDrive dari jenama Strontium ini:
1) Penyimpan data yang lebih selamat
2) Langsung main semula video dan lagu-lagu yang disimpan dalam iDrive ini
3) Pemindahan sepantas kilat antara iPhone, iPad dan Mac/PC
4) Back-up dan Restore Nombor telefon kenalan, kalendar dan kamera imej
5) Aplikasi percuma untuk pengurusan fail dan keselamatan
6) 2 tahun ikat jamin dari pengilang Strontium

Dalam pada itu juga saiz quota 32GB ini, anda juga boleh menyimpan jumlah e-data seperti berikut:
  • Lagu- 8000 MP3
  • Gambar/ imej- 13,104MP
  • 176 jam MPEG-4 (video)
  • 480 minit HD video penuh
Untuk mendapatkan harga diskaun ini, anda perlulah menjadi ahli kepada ALL IT HYPERMARKET di lowyat plaza dan bayaran akan dikenakan sebanyak RM12.00 setahun. Kelebihannya selain mengumpul mata, anda juga layak untuk menerima tawaran harga istimewa khas. Kalau nak ikutkan harga asal pada iDrive 32GB, RM329.00 tetapi tawaran hebat untuk ahli RM299.00 sahaja. Kalau dibandingkan dengan jenama pengilang lain, harga juga boleh tahan hebatnya tetapi sebagai seorang pengguna yang bijak, lebih elok membeli barangan dengan tawaran harga yang istimewa.

COMMENTS

BLOGGER: 10
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,5,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,matawang digital,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wang kripto,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki
Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki
Dah Lama Pendam, Akhirnya Kau diMiliki
http://1.bp.blogspot.com/-LIhFF8mCV9w/VoT7HAYqGPI/AAAAAAAALKU/ZvChSmDq2bY/s200/iDrive.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-LIhFF8mCV9w/VoT7HAYqGPI/AAAAAAAALKU/ZvChSmDq2bY/s72-c/iDrive.JPG
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2015/12/dah-lama-pendam-akhirnya-kau-dimiliki.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2015/12/dah-lama-pendam-akhirnya-kau-dimiliki.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy