http://www.myideakini.com/2276549.txt

Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa!

Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa!

Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa! | Perghh memang di katakan sengit jugalah dimana seramai 98 penyertaan dari blogger di seluruh Malaysia khususnya yang menyertai dan memeriahkan lagi Contest Review untuk akhir tahun 2015 dan boleh di katakan penutup untuk tahun 2015. Ramai juga OTAI-OTAI blogger yang turut serta untuk merebut hadiah wang tunai RM4000 yang ditawarkan oleh Lynk.My dan anjuran bersama Hexa Cooperation Sdn. Bhd. akan berakhir pada 27 Disember 2015 ini. Dah tak lama pun, hanya tinggal lebih kurang 1 mingu jer lagi dari tarikh artikel ini disiarkan.

Baca ini juga: Pencabar Hebat Otai Blogger SEO!

Setakat ini keputusan belum rasmi yang boleh di ketahui adalah TOP SEO dan TOP LynkUNDI melalui laman facebook rasmi Lynk.my. MYiDEAKiNi juga ada bertaruh nasib dalam kontest ini untuk tujuan dan matlamat pemahaman terhadap Search Engines Optimization (SEO) selama ini. Bukan setakat blog kosong tetapi kesan dan pemahaman tentang penulisan artikel di blog MYiDEAKiNi adakah ianya memberi info yang bermanfaat atau sebaliknya.

Dalam Contest Review ini, 3 kategori yang di pertandingkan iaitu:
  • TOP SEO
  • TOP LynkUNDI
  • TOP CREATIVE
Berikut adalah keputusan belum rasmi kategori TOP SEO dengan menggunakan pelayar google chrome incognito windows dengan keyword yang telah di tetapkan oleh pihak penganjur iaitu:

https://www.google.com.my/search?q=contest+review+lynk.my+2015

Paparan dibawah ini telah di rekodkan pada 20 Disember 2015, Jam 3.50pagi (orang dah tidur masa ni..hehehe) setakat ini:


Manakala kategori TOP LynkUNDI telahpun di nyatakan di facebook rasmi Lynk.my dan ini adalah keputusan UNDIAN setakat ini seperti berikut:

Kontest ID
Jumlah Undian
1- BD2
524
2- bIL
414
3- mrq
370
4- ora
275
5- o4t
142
6- HhM
113
7- rxu
103
8- wt9
96
9- ela
93
10- AUm
92

Cuma yang masih belum diketahui keputusan tidak rasmi adalah kategori TOP CREATIVE, siapakah yang akan bertuah yang akan di pilih dalam kategori ini? Kita tunggu pada 27 Disember 2015 nanti! Keputusan ini akan di umumkan oleh penganjur dengan menitik beratkan idea dan kreativiti seseorang blogger dalam penulisan sesebuah artikel yang dipertandingkan.

Baca ini juga : SERP, Macam Tak Cayer Jer!

Jadi debaran kian terasa, adakah MYiDEAKiNi akan dapat memenangi dalam salah satu kategori yang dipertandingkan? Jika ada rezeki, In Shaa Allah...Bab pepatah melayu, adat bertanding pasti ada yang menang dan ada yang kalah. Bagi yang kalah, janganlah anggap ini adalah usaha terakhir atau ada sifat putus asa. Anggaplah ianya satu pembelajaran dalam ilmu SEO dan masa yang sama dapat berkenalan dengan OTAI-OTAI blogger yang terkemuka di Malaysia khususnya. Teruskan perjuangan dalam penulisan artikel.

Jika anda sayangkan MYiDEAKiNi untuk terus maju dalam penulisan artikel, teruslah mengundi MYiDEAKiNi. Jasa anda, hanya Allah sahaja yang dapat membalasnya...

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
Daftar Sekarang!
Daftar Sekarang!
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Contest iLancee     Belajar Buat Blog     Banner Komen Dan Menang

Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,33,bloggers,31,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,42,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,3,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,2,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,2,event,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follower,4,followers,7,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,10,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,75,info kesihatan,4,info panas,10,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,pertandingan,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,44,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,1,viral,3,vote,1,wajah baru,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa!
Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa!
Contest Review Lynk.My 2015, Debaran Kian Terasa!
http://3.bp.blogspot.com/-UEfmNAT0oj8/VnWv0EOSWGI/AAAAAAAAK7I/idUYGXvud_4/s200/facebook_lynk.my.png
http://3.bp.blogspot.com/-UEfmNAT0oj8/VnWv0EOSWGI/AAAAAAAAK7I/idUYGXvud_4/s72-c/facebook_lynk.my.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2015/12/contest-review-lynkmy-2015-debaran-kian.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2015/12/contest-review-lynkmy-2015-debaran-kian.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy