http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kreatif!

[REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kreatif!

Assalamualaikum & Selamat datang ke blog MYiDEAKiNi

Kali ini MYiDEAKiNi ingin review blog dari blogger yang sangat kreatif dimana beliau ada menawarkan merekabentuk HEADER yang menarik secara PERCUMA tau! Nak tahu ker siapa orangnya? Jeng..jeng..jeng....

Shad | Beauty & Lifestyle Blogger

Ni la bloggernya yang menawarkan servis header PERCUMA untuk 50 orang sahaja! Jadi setakat ini baru 10 orang yang request untuk FREE HEADER termasuklah MYiDEAKiNi. Inilah hasil rekabentuk header untuk MYiDEAKiNi

Hasil ciptaan & kreatif header PERCUMA dari Blogger Shad

! ►MYiDEAKiNi [dot] com◄ !
Di ubahsuai & di tambah dengan tagline MYiDEAKiNi

Sebenarnya HEADER yang di gunapakai sekarang ini diubah sedikit tetapi hasil original ciptaan tidak diubah dan masih kekal. Apa-apa pun terima kasih kepada blogger Shad atas hasil yang sangat kreatif ini. Ok, seperti yang dijanjikan, MYiDEAKiNi akan review blog shad ini supaya anda boleh mengenali beliau dengan lebih rapat di alam blogger. Sedikit info mengenai Blogger Shad, akuvsdiashadhira.blogspot.my, Tagline: Malaysia Beauty and Lifestyle Blogger.


Selain itu, beliau juga mempunyai ramai followers termasuk MYiDEAKiNi sehingga mencecah 2240 orang setakat ini. Wow! ramai juga tu...followers MYiDEAKiNi taklah cecah sampai ketahap itu..hehehe :-D.


Seperti mana tagline blog beliau: Malaysian Beauty and Lifestyle Blogger, lebih menekan dengan kepada kecantikan dan juga gaya hidup blogger masa kini. In Shaa Allah..mungkin satu hari nanti beliau pasti akan berhijrah ke domain sendiri. Bagi anda yang berminat dengan hasil ciptaan header PERCUMA, bolehlah klik banner dibawah ini untuk syarat dan terma yang telah ditetapkan oleh beliau sendiri:


URL link beliau: http://lynk.my/BIY

Nak tahu lebih lanjut apa kata anda TERJAH lah blog beliau dan jangan lupa untuk menjadi followers blog beliau ini ye...Sebagai penghargaan MYideakini berikan sijil REVIEW khas untuk di tepekkan dalam blog beliau....Amik tau penat buat sijil ni...ahaks...

Sijil Review Khas untuk blog akuvsdiashadhira.blogspot.my



P/S: Yang lain-lain tu kalau nak "Review Blogger Certificate" ni...rajin-rajin le komen di entri MYiDEAKiNi ye...Ahaks...Sekadar bersuka-ria dan tambahkan trafik followers yang lain.... :-)

COMMENTS

BLOGGER: 9
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,2,blog,16,blog review,15,blogger,32,bloggers,30,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,1,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,76,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kreatif!
[REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kreatif!
[REVIEW] Seorang Blogger Yang Sangat Kreatif!
http://2.bp.blogspot.com/-lvikHE2cmzg/VjAuDFljy-I/AAAAAAAAHRE/Hd-x33XobXw/s1600-r/SHAD.png
http://2.bp.blogspot.com/-lvikHE2cmzg/VjAuDFljy-I/AAAAAAAAHRE/Hd-x33XobXw/s72-c-r/SHAD.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2015/11/review-seorang-blogger-yang-sangat.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2015/11/review-seorang-blogger-yang-sangat.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy