http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[REVIEW] Tak Ku Sangka! Akhirnya!

[REVIEW] Tak Ku Sangka! Akhirnya!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Seperti yang dijanjikan, no keramat MYideakini adalah 7,282 dimana MYideakini akhirnya dapat lagi menangkap salah seorang dari bloggers yang menduduki tempat ke tujuh komen. Berikut adalah komen beliau di entri Wordless Wednesday #20

Baca ini juga: RF3 World Firmax3 Malaysia


Apa yang MYideakini happy sangat sebab nak dapat pengomen dari nombor yang bertuah seperti kat bawah ni....Nak tengok ke?





Kenapa plak dengan no 7,282? Hmm... itu adalah no flat kereta MYideakini....Ahaks....Sebab itulah sengaja diletakkan __,282 kan.... Nak tahu ke siapa follower yang sudi komen? Jom...




Inilah orangya dengan komen

"Agak spesel tapi takde bawa ape2 makna untuk sy.. :)

Seperti yang dijanjikan pada diri MYideakini untuk sesiapa sahaja followers dengan ini MYideakini review tentang blog beliau ni ye...




Bicara Seorang Aku
"Apa yang aku rasa, aku nampak, aku fikir, aku alami itulah yang aku tulis. Aku menulis bukan kerna nama..."


Inilah nama blog beliau. Beliau ini telah mula berblog sekitar bulan Oktober 2009. Lama tu woo..dah kira otai ni. Apa yang MYideakini boleh tafsirkan melalui penulisan beliau ini ialah, beliau ini adalah agak simple orangnya dan mudah untuk berbicara. Nak tahu lebih lanjut tu kenalah jejak blog beliau ini dan tambahkan kenalan di URL http://penjejak-mimpi.blogspot.com/ dan headernya adalah dibawah ini ye.... :-)...


Header 'Bicara Seorang Aku'

Didalam kandungan blognya, banyak berkongsikan mutiara kata dan pengalaman beliau melalui suatu pengalaman manis. Betui ka?. Nak berkenalan lebih lagi dengan beliau ini klik dibawah ini.

Nak tahu lebih lanjut apa kata anda TERJAH lah blog beliau dan jangan lupa untuk menjadi followers blog beliau ini ye...Sebagai penghargaan MYideakini berikan sijil REVIEW khas untuk di tepekkan dalam blog beliau....Amik tau penat buat sijil ni...ahaks...

Sijil Review Khas untuk Penjejak Mimpi


P/S: Yang lain-lain tu kalau nak "Review Blogger Certificate" ni...rajin-rajin le komen di entri MYideakini ye...Ahaks...Sekadar bersuka-ria dan tambahkan trafik followers yang lain.... :-)


COMMENTS

BLOGGER: 8
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,4,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,80,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [REVIEW] Tak Ku Sangka! Akhirnya!
[REVIEW] Tak Ku Sangka! Akhirnya!
[REVIEW] Tak Ku Sangka! Akhirnya!
https://1.bp.blogspot.com/-OrNT-MS83ZQ/VjAwl6wvYYI/AAAAAAAAJiI/4Fs1yQ8n-90/s400/entri-%2Bpenjejakmimpi.png
https://1.bp.blogspot.com/-OrNT-MS83ZQ/VjAwl6wvYYI/AAAAAAAAJiI/4Fs1yQ8n-90/s72-c/entri-%2Bpenjejakmimpi.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/12/review-tak-ku-sangka-akhirnya.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/12/review-tak-ku-sangka-akhirnya.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy