http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

1 Untuk Saya dan 1 untuk Kawan Saya!

1 Untuk Saya dan 1 untuk Kawan Saya!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kali ini MYideakini ingin mengajak bloggers khususnya follower yang masih lagi belum daftar akaun dengan pihak SAY.com bolehlah berbuat demikian [DISINI].

[Klik untuk pembesaran imej]

Untuk mendapatkan hadiah IPAD MINI daripada pihak SAY.com ni mudah jer...

1 Untuk Saya dan 1 Untuk Awak
[Hanya sah 18 December 2012 hingga 25 December 2012]

Mulakan dengan LANGKAH mudah ini yer...

LANGKAH 1:
Daftar akaun PERCUMA
>>> DISINI <<<

LANGKAH 2:
Dah siap mendaftar anda akan menerima 
email pengesahan, sila klik link yang diberi (jika ada)

LANGKAH 3:
Sila ke tab 'Special' dan sila lihat info
iklan seperti dibawah ini...


Sila klik info iklan seperti di atas dan hebahkan
pada kawan-kawan anda melalui

SOCIAL NETWORK seperti

ATAU Melalui EMAIL seperti

LANGKAH 4:
Sila ke tab 'Dashboard' dan pastikan info iklan yang 
dikongsikan melalui LANGKAH 3......Pastikan
iklan itu di klik olek kawan-kawan anda dan
anda boleh lihat jumlah pelawat yang klik info 
iklan yang didaftarkan seperti dibawah ini...


LANGKAH 5:
Untuk melayakkan komisen sebanyak RM1.00
daripada pihak SAY.com, anda perlulah kongsikan pada kawan-
kawan sepertimana anda lakukan sebelum ini dan anda ajarkan 
LANGKAH 1LANGKAH 2, LANGKAH 3 
melalui unik link khas dan info iklan yang telah diberikan oleh 
pihak SAY.com dalam
akaun yang telah anda daftarkan.....

TADAAAA......dah siap....so kenalah selalu buka akaun SAY.com ini setiap hari
dan kongsi pada kawan-kawan anda........Kalau rajin banyaklah dapat $$$$$$$
kalau malas tu dapat telur ayam jer 00000000000... :-)

BELUM DAFTAR AKAUN SAYS?
>>> KLIK SINI <<<


SELAMAT MENCUBA DAN REBUTLAH HADIAH MINI IPAD
DARI PIHAK SAY.COM. HANYA SAH 18 DECEMBER 2012
SEHINGGA 25 DECEMBER 2012.....

COMMENTS

BLOGGER: 4
Loading...
DataKL
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,32,bloggers,30,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,11,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,76,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: 1 Untuk Saya dan 1 untuk Kawan Saya!
1 Untuk Saya dan 1 untuk Kawan Saya!
1 Untuk Saya dan 1 untuk Kawan Saya!
https://d1t7rrtjhzq2b3.cloudfront.net/assets/xmas_banner-177e24207986b63f36bd3f68da251763.png
http://1.bp.blogspot.com/-wDsV7sEMSGI/UM_n1FSOGLI/AAAAAAAABKE/zQ6gdwJwW-0/s72-c/say_ads.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/12/1-untuk-saya-dan-1-untuk-kawan-saya.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/12/1-untuk-saya-dan-1-untuk-kawan-saya.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy