http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

DG Prepaid Smart Plan Untuk Telefon Pintar!

DG Prepaid Smart Plan Untuk Telefon Pintar!

Assalamualaikum dan Salam sejatera...

[Klik Imej untuk pembesaran]

Kali ini MYideakini ingin kongsikan sedikit info mengenai Pelan Pakej murah yang disediakan oleh pihak DiGi untuk pelanggannya dimana mereka menyediakan pakej yang menarik khas untuk pengguna yang menggunakan telefon pintar (Smart Phones) seperti blackberry, Iphone, Samsung dan sebagainya.
Baca ini juga: RF3 World Firmax3 Malaysia
Dizaman serba canggih dan berteknologi tinggi, semua orang mempunyai telefon pintar dan ini tidak bermakna anda perlu melanggani atau membayar bil yang melambung tinggi setiap bulan dengan DiGi Prepaid Smart Plan untuk telefon pintar hanya RM10! jer...Tak caya tengok pakej kat bawah ni yekkk..


[Klik Imej untuk pembesaran]

Banyak kelebihan dalam pakej istimewa yang disediakan oleh pihak DiGi seperti panggilan PERCUMA, sms PERCUMA, facebook PERCUMA, tiada had limit untuk Whatsapp dan banyak lagi woooo....Ia adalah pelan yang bijak untuk telefon pintar. Jika anda ingin dan berminat untuk bertukar kepada pengguna DiGi boleh klik infonya [DISINI]

P/S: Jadilah pengguna bijak....


COMMENTS

BLOGGER: 8
Loading...
DataKL
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,32,bloggers,30,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,11,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,76,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: DG Prepaid Smart Plan Untuk Telefon Pintar!
DG Prepaid Smart Plan Untuk Telefon Pintar!
DG Prepaid Smart Plan Untuk Telefon Pintar!
https://1.bp.blogspot.com/-9fWozs7ENpI/VjA7i1kZeSI/AAAAAAAAJjw/xsVMm8lohE8/s320/be%2Bdigi.png
https://1.bp.blogspot.com/-9fWozs7ENpI/VjA7i1kZeSI/AAAAAAAAJjw/xsVMm8lohE8/s72-c/be%2Bdigi.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/11/dg-prepaid-smart-plan-untuk-telefon.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/11/dg-prepaid-smart-plan-untuk-telefon.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy