http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[TIPS] Apa Kata SAYS dot com?

Assamualaikum dan Salam Aidilfitri... Alhamdulillah Hari Raya telahpun berlalu pergi tetapi kita masih lagi di Bulan Syawal, means kita...

Assamualaikum dan Salam Aidilfitri...

Alhamdulillah Hari Raya telahpun berlalu pergi tetapi kita masih lagi di Bulan Syawal, means kita sambut Hari Raya selama sebulan! Ahaks...TAPI MYideakini tak dapat sambut Hari Raya disebabkan kerja yang harus di lakukan pada musim cuti Hari Raya.

Oklah...MYideakini tak nak berceloteh panjang pasal Hari Raya memang takkan habis entri ni nanti...Mungkin diantara anda pernah mencuba untuk menjana pendapatan di internet bukan? Ada yang menemui jalan gagal dan ada yang sebaliknya. Yang berjaya tu alhamdulillah dan syukur, mantapkan lagi usaha. Bagi yang gagal tu janganlah mengalah dengan apa yang ada, kenalah perlu usaha lagi dan cuba cari apa masalah dan punca kegagalan itu ye...



Kali ini MYideakini nak bagi tips bagaimana menjana pendapatan sampingan atau duit tabung melalui SAYS dot com. Caranya sangat mudah dan cepat untuk menjana duit tabung di SAYS dot com ni...Apa kebenda SAYS dot com ni? Sebenarnya SAYS dot com ni adalah satu syarikat pengiklan yang memberi peluang kepada pengguna internet untuk menjana pendapatan sampingan hanya melalui klik-klik iklan. Ianya juga adalah satu laman website yang memberi info dan teknologi maklumat gaya masa kini....Faham?



Kalau dah faham bab ni, MYideakini boleh kongsikan untuk tips seterusnya. Dah tengok ke jumlah earning MYideakini setakat ini? RM180.00 tu siapa lah insan yang nak bagi jumlah duit setakat itu agaknya ye...Baik juga hati SAYS dot com yang sudi memberi peluang kepada ahlinya malah kepada semua pengguna internet. So jadilah pengguna internet yang BIJAK dan PANDAI! Hanya sekadar kongsikan iklan pada kawan-kawan difacebook. At least mereka boleh baca info-info yang terkini hanya sekadar sharing, bukan?

MYideakini akan tunjuk langkah mudah untuk berjaya dalam menjana pendapatan di SAYS dot com ni ye...Mula-mula kenalah daftar [DISINI] terlebih dahulu dan kemudian masukkan maklumat mengenai diri anda dengan betul. Kalau tak bagi maklumat yang betul, bagaimana pula admin SAYS dot com ni nak masukkan duit, sebab bagi info pun tak betul...ya tak?


Lepas dah daftar akaun tu jangan pula berharap duit datang dari langit atau duit datang bergolek depan mata woo...NO! NO! NO! Semuanya perlu ada usaha untuk berjaya ye....

Dah daftar ni nak buat apa pulak? Camana nak share? Mudah je soalan ni...MYideakini tunjukkan cara mudah, yang penting baca sehingga habis tau!

Langkah 1:
Klik menu "Recommendation" pada ruangan diatas dan jangan plak nak menggatai tangan klik pada "Social Good" plak ye...

Langkah 2:
Kemudian anda lihat pada iklan-iklan yang disediakan oleh pihak SAYS dot com didalam sistem akaun anda seperti iklan kat bawah ni, yang penting anda perlu sentiasa aktif barulah iklan akan bertambah dan $$$$$ anda juga akan bertambah nanti! Masyukkkkk....


Langkah 3:
Klik salah satu iklan yang mempunyai nilai RM20.00 atau RM10.00 atau RM6.00 atau RM5.00 dan share di laman sosial network seperti facebook, twitter, myspace, tagged dan macam-macam lagi atau melalui email. Kalau nak cepat share semua iklan yang mempunyai nilai tu dalam laman sosial network. Selepas anda klik pada iklan tu, ada "copy" link URL iklan yang diberikan dan "paste" pada wall status di laman sosial network seperti kat bawah ni ye...


Langkah 4:
Bukan tak tahu kot nak share URL link iklan tu pada wall status di laman sosial network seperti facebook? Oklah MYideakini tunjuk cara nak share secara berhemah...Tengok je cara kat bawah ni ye.... :-). Kalau rasa link URL tu panjang sangat boleh ikut TUTORIAL PENDEKKAN URL LINK


Haaa...senang tak langkah-langkah untuk share denga cara berhemah? Mudahkan semacam "copy", "paste" dan "duplicate"...Semudah 1,2,3...hehehehe..Kalau yang belum daftar tu boleh le daftar sekarang ye...



P/S: Mencari pendapatan yang HALAL perlulah ada sedikit USAHA dan GIGIH untuk berjaya dan janganlah bermalas-malasan dengan hanya menunggu duit datang bergoleh di depan mata atau duit jatuh dari langit...Jadilah pengguna internet yang BIJAK dan PANDAI!

COMMENTS

BLOGGER
DataKL
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,4,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,1,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,1,blog,16,blog review,15,blogger,32,bloggers,30,bloglist,8,blogspot,19,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,5,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,cuba teka,1,cukai,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,diesel,1,diet,1,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit tabung,1,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,9,family,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,11,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,76,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,10,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,9,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,maxis,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,myideakini,5,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,1,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,1,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,3,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,1,teknikal,2,teknologi,7,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tournament bowling,2,tournament coc,1,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,67,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [TIPS] Apa Kata SAYS dot com?
[TIPS] Apa Kata SAYS dot com?
http://3.bp.blogspot.com/-IHx1rwlOvbY/UDciro0eFzI/AAAAAAAAAeI/TYe5raMdfUk/s320/SAYs+dot+com.png
http://3.bp.blogspot.com/-IHx1rwlOvbY/UDciro0eFzI/AAAAAAAAAeI/TYe5raMdfUk/s72-c/SAYs+dot+com.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/08/tips-apa-kata-says-dot-com.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/08/tips-apa-kata-says-dot-com.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy