http://www.myideakini.com/2276549.txt
Powered by Blogger.

[INFO] Platform Blogger Vs Wordpress

Assalamualikum dan Salam Sejahtera... Akhirnya dapat juga selesai masalah dalam pemilihan platform untuk meneruskan perjuanga...

Assalamualikum dan Salam Sejahtera...



Akhirnya dapat juga selesai masalah dalam pemilihan platform untuk meneruskan perjuangan berblogging ni. sebelum ini MYideakini memilih self-hosting wordpress untuk berblog, memandangkan terlalu sukar untuk mengendalikan platform sehingga blog diabaikan. Jadi rugi juga le masa saya untuk menyelesaikan masalah teknikal untuk menjadikan satu website info yang terbaik. Untuk mengendalikan CPANEL ini, anda perlulah tahu tentang aplikasi yang ada dalam cpanel tersebut. Mungkin ada yang berguna atau sebaliknya. Begitu juga dengan blogger platform. Memang susah juga untuk membuat pemilihan ni kan, tapi yang penting ianya dapat memuaskan hati anda ketika berblogging.



Pendapat MYideakini bagi mengendalikan platform blogger atau dikenali GOOGLE APPS PANEL sangatlah mudah kerana terlalu banyak produk-produk digital percuma yang disediakan untuk pengguna-pengguna yang setia. Jadi buatlah pilihan yang senang dan bijak untuk menggunakan produk-produk dari google.


MYideakini adalah domain yang telah lama dibeli dan baru sahaja memilih GOOGLE APPS PANEL sebagai platform. Jadi mudahlah selepas ini MYideakini untuk berblog dan berkongsikan tentang tutorial, tips dan panduan internet secara percuma. Kadar harga untuk MYideakini domain hanya RM55.00 termasuk kos GST 6% sahaja untuk setahun. Bagi anda yang berminat untuk menggunakan domain sendiri perlulah memikirkan faktor-faktor seperti:
1-Mengenal ciri, tema dan nama domain yang dipilih
2-Info dan tujuan disampaikan dalam pemilihan domain
3-Jika domain itu berkaitan dengan servis, perlu berhati-hati memilih domain yang dikaitan dengan isu, teknologi dan pasaran terkini.
4-Mudah untuk mengendali domain tersebut.

Jika anda berminat, boleh menghubungi terus MYideakini di alamat email enquiries@myideakini.com atau boleh terus membuat pembelian online. Sila klik pada imej dibawah.


http://goo.gl/4kNR3


Pastikan anda memilih TAB DOMAIN untuk pembelian domain. Ikut arahan yang disediakan selanjutnya.

P/S: Mode: Happy giler....sebab dah familiar menggunakan GOOGLE APPS PANEL......


COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...
[IKLAN] Pendapatan Lumayan, Ingin Menyertainya?, Sila klik banner!

Cerdik Pintar    Rahsia Penulis    Bisnes Air Balang    Bisnes Aiskrim    Bisnes Bakeri    Bisnes Burger    Nak Kurus?   
Name

2012,1,adsense,5,advertising,2,adwords,2,affiliate,3,agreed value,1,akmaomar,1,anime,1,aplikasi,2,application,2,applikasi,1,artikel minyak herba asmak,1,artis,1,asian wave 2012,2,autocad,2,award,1,bad requsted error 400,1,balik kampung,1,bank mandiri,1,bedil buluh,1,belajar buat blog,2,berita minggu,1,berjaya sompo insurances,1,bersawang,1,bertuah,2,bisnes aiskrim,1,Bitcoin,5,blockchain,1,blog,18,blog review,16,blogger,34,bloggers,31,bloglist,9,blogspot,21,blogspot. facebook,3,blogwalking segmen,43,blogwalking. segmen,3,bola,1,booster,1,boruto,2,boruto uzumaki,1,bowling bloggers,1,browser,1,buat duit,6,bujang,1,bw,1,caplong,1,car insurances,1,car value,1,cat lover,1,cbox,1,cepat,1,china glory 1,1,china glory ii,1,chit chat,1,clash of clan,1,clashcon,1,coc,1,contents,2,contest,10,contest review lynk.my 2015,11,converter,1,crypto currency,1,cryptocurrency,2,cuba teka,1,cukai,1,currency,1,daftar,1,dari dapur kedapur,1,datakl,1,device,1,diesel,1,diet,1,digi postpaid,1,digital money,2,direktori,1,doa,7,doktor,1,domain,2,dot com,1,download,3,drawing,1,duit percuma,1,duit tabung,2,ekzema,1,email,3,email tracking,1,event,1,expired,1,extensions,1,ezbuy business,1,ezbuy Prime,1,faceboko,1,facebook,10,family,1,Fast Charging,1,faucet,1,favicon,1,filem india,1,filem seram,1,follow up,1,follower,4,followers,6,forum,1,freefaucet,1,fungsi,1,G+,2,gadget,4,games,1,gaya gangnam,1,gempar,1,giveaway,20,glitterati,1,google,12,google calendar,1,google error,1,google plus,3,google trend,1,google+,1,google+ G+,1,googles,2,goole,1,gst,1,hadiah bertuah,2,halal,1,handsome,1,happy birthday,1,Hari raya Haji,2,hari wilayah,2,hashtag,1,hati bersih,1,hiburan,1,honda dash 125,1,hosting,1,hotfm,1,icon,1,iklan,7,iklan berbayar,1,iLancee,1,ilmiah,2,impian,1,income,2,info,81,info kesihatan,4,info panas,11,informasi,13,instagram,1,insurans,1,interface,1,internet,10,investment,1,istimewa,1,jalan-jalan,2,jana pendapatan,4,javascript,1,jobdirumah,2,jumaat,5,jumaat penghulu hari,1,kalkulator,1,kartun,1,keagamaan,1,kemaskini,1,kena tipu,1,keputusan,3,keputusan pemilihan,3,kerja dari rumah,2,klinik,1,knolix,1,kod html,1,komen,1,kongsi,1,kontest blog,4,korea,1,kuruskan badan,1,label,1,lagu,2,lawak,1,linkwithin,1,lirik,2,live coc,1,long url,1,lukisan kerja,1,lynk.my,5,maal hijrah,2,madu dan cuka epal,1,makanan tak sedap,1,maklumat,2,manual Fund4Life,1,market value,1,marketer,1,masak,1,mata terbeliak,1,matawang,1,matawang digital,1,maxis,1,media sosial,1,mega,1,menu,1,merdeka,1,mesej,1,metatag,1,minyak,2,minyak asmak,1,minyak herba asmak,1,minyak naik lagi,1,motivasi diri,6,movie,1,mozilla firefox,2,msn,1,muat turun,1,muatturun,1,mudah,2,muhasabbah diri,2,multi 5USB,1,myideakini,6,MYideakini bantah 200%,1,myspace,2,naruto shippudeen,2,nasihat,1,nasyid,1,network,1,networking,2,new face,1,new interface,1,niat,1,november-disember,1,nrelate,1,nuffnang,7,nutri xpress snek bar,1,offline google,1,on air,1,online,5,online money,1,pakej digi,2,pakej website,1,palestine,1,panas,1,pandangan mata,1,panduan,1,panel,1,paparan,1,part time income,3,patriotik. malaysia,1,pay per click,1,payment,1,pelaburan,1,pelanduk dua serupa,1,penawar asma,1,pengajaran,1,pengangkutan awam,1,pengangkutan persendirian,1,pengecas,1,penghargaan,2,pengumuman,1,penyakit kulit,1,people,1,peperiksaan,1,percuma,2,perkhidmatan,1,permainan tradisi,1,petrol,1,petron,1,petronas,1,piala pingat malaysia 2012,1,politik,1,portable storage,1,power center,1,Prime membership,1,produk,2,produk review,2,profil photo,1,program berbuka puasa dan majlis amal jariah,1,program ilmu,1,program realiti,3,program sihat,1,promosi,4,psoriasis,1,puasa,1,publisher,1,quacker oat meal,1,Rabu tanpa perkataan,5,rahsia,1,rangkaian,1,ransomware,1,rekod,2,renungan,1,review,6,review filem,1,rezeki,2,ron 95,1,ron97,1,sahabat,1,Salam AidilAdha,1,sambutan,1,says dot com,1,search engine optimization,1,search engine rank pages,1,sedih,1,segmen,21,sejarah,1,seks melampau,1,selamat hari raya aidil adha,1,Selamat Ulang Tahun,2,sembang sembang,2,SEO,8,SERP,2,servis,2,sharing,2,shell,1,sijil online,1,simpanan,1,siput,1,Sirah Nabi,1,sistem,2,slow,1,snail,1,sneeit spot,1,snek diet,1,software,1,solat,1,spam komen,1,speed,1,SPM,1,STPM,1,stress,1,sukan,1,sunat,1,suriafm,1,suul khotimah,1,sweden 1 star,1,sweden 2 star,1,syurga,1,tagged,2,tagline,1,tahniah,2,tahun baru islam,2,takdir,1,tarawikh,1,tazkirah,39,tazkirah Jumaat,13,teamviewer,1,teknik pemasaran,2,teknikal,3,teknologi,9,telefon pintar,1,telekom,1,tema,1,template,2,tension,1,tersurat dan tersirat,1,tifoid,1,tips,14,tips kesihatan,2,tools,1,tournament bowling,2,tournament coc,1,trading,3,tradisi,1,tradisional,1,trafik,1,tutorial,46,twin,1,twitter,2,ucapan,9,undi,1,unifi,1,unlimited internet,1,update,1,upload,1,url link,1,url shortener,1,uzumaki naruto,1,video,2,viral,3,virus,1,vote,1,wajah baru,1,wallet,1,wang digital,2,wang kripto,1,wanna cry,1,widgets,3,wild card,1,wordless wednesday,68,Wordless Wednesday #35,1,Wordless Wednesday #37,1,wordpress,4,ww,2,yahoo,1,yamaha ss 110,1,youtube,8,zikrullah,2,zukrullah,1,
ltr
item
MYiDEAKiNi Dot Com: [INFO] Platform Blogger Vs Wordpress
[INFO] Platform Blogger Vs Wordpress
http://4.bp.blogspot.com/-RYI7nlwy3BM/VjA99BGrCFI/AAAAAAAAJkc/5iqpc9KRfEc/s320/blog_vs_wp.png
http://4.bp.blogspot.com/-RYI7nlwy3BM/VjA99BGrCFI/AAAAAAAAJkc/5iqpc9KRfEc/s72-c/blog_vs_wp.png
MYiDEAKiNi Dot Com
http://www.myideakini.com/2012/07/info-platform-blogger-vs-wordpress.html
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/
http://www.myideakini.com/2012/07/info-platform-blogger-vs-wordpress.html
true
6287414355341171900
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy